Team Rynkeby cykler for børne cancer fonden

Peter Müller

Team Rynkeby kendes nok af de fleste for cykling til Paris, men indsamling af midler til Børnecancerfonden er den væsentligste del af projektet. De indsamlede midler gør det muligt, dels at øge forskning, dels at forsøde tilværelsen lidt for de syge børn. Der er hvert år ca. 200 børn, som rammes af kræft og hvert 5 barn overlever ikke – det vil vi være med til at gøre noget ved.

Børn skal lege – ikke være syge.

Ønsker du at støtte kan det ske via dette link: https://bit.ly/2uhnWEx eller ved at scanne !

 

Scan me

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har nu afsluttet 9 måneders forberedelse med sponsoraftaler, afvikling af forskellige aktiviteter, indsamling af donationer og fysisk træning og føler mig klar til en cykeltur til Paris og vi kører på fredag fra Næstved kl. 18 og forventer at passere Nykøbing F. ca. kl. 21 for at slutte dagens etape i Gedesby og så går det ellers mod Paris de følgende dage med gennemsnitlig 180 km pr. dag. Og lander i Paris den 6. juli 2019 kl. 13.30. Turen kan følges hver dag på ”følg team Rynkeby”. Men også andre muligheder, som kommer frem når man søger på Team Rynkeby eller specifikt på Team Rynkeby Storstrøm.

Vi har igen i år indgået en aftale med den svenske GPS-virksomhed, Axtech AB, som betyder, at vi kan live-tracke turen til Paris fra vores website. Dermed kan jeres familie og venner følge jeres tur ned gennem Europa på et kort på vores website.

Læs mere her: https://www.facebook.com/TeamRynkeby/posts/2219571364745348

Linket til kortet er nederst i nyheden - og del gerne nyheden!

Rynkehilsen

Peter Müller