Cookies og privatlivspolitik

Cookie

For at sikre os, at indholdet på rotary.dk er relevant og til at finde rundt i, benytter vi os af cookies. Cookies giver os vigtige informationer om, hvordan vores side bliver brugt, hvilke sider der bliver set mest, hvor længe vores brugere bliver på siderne osv.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies er ikke aktive filer, de kan altså ikke udvikle virus eller spore indhold på din computer. Det eneste, de gør, er at sende anonyme oplysninger tilbage til os om fx besøgstidspunkt, varighed osv.

Hvis du ikke vil tillade cookies

Hvis du ikke vil tillade brugen af cookies på din computer, kan du ændre i indstillingerne i din browser, så den husker det fremover. Du kan også slette cookies, der allerede er lagret. Se vejledning og læs mere om cookies her.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger bliver på intet tidspunkt videregivet eller solgt til tredjepart, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

 

Privatlivspolitik

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit medlemskab af Rotary organisationen herunder:

Rotary International
Rotary Danmark
Din lokale Rotary Klub

Har du indtastet/afgivet en række almindelige personoplysninger. Disse er overordnet:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer/mobilnummer
  • Din fødselsdato
  • Din titel
  • Evt. din ægtefælle/samlevers navn
  • Evt. dine firmaoplysninger
  • Evt. et portræt billede af dig selv

Disse personoplysninger behandler Rotary Danmark i forbindelse med dit medlemskab af Rotary og din profil på rotary.dk og i meget reduceret grad på rotary.org. Kun de data der er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores forpligtigelser overfor Rotary International formidles til dem.

Ligeledes anvendes dine data til fakturering af dit kontingent til Klubben, Distriktet, Rotary Danmark og Rotary International samt til oprettelse af møder i klubben, klubudvalg, distriktet, AG områder og i Rotary Danmark regi.

  • Personoplysninger der er tillagt en højere grad af beskyttelse indsamles ikke af Rotary undtagen for en ansat Landssekretær og honoraraflønnet Landswebmaster.

På datoen for udmeldelse af Rotary eller ved dødsfald, slettes alle dato undtagen navn, fødselsdato, dødsdato og e-mail da disse indgår i din Rotary historik, som ex. din sekretær- og præsidentperiode, poster i Distriktsledelsen og Rotary Danmarks ledelse mv.

Brug af billeder/video på www.rotary.dk mv.

Der anvendes billeder/video, væsentligst stemningsrelateret optaget ved forskellige arrangementer i forbindelse med Rotary og Rotary klubbernes arrangementer og events på foreningens hjemmeside.
Er man uønsket med på et sådant billede/video, kan man henvende sig til den respektive instans/ansvarlige for henholdsvis klubben, distriktet eller Rotary Danmark, og få billedet/videoen fjernet.

Behandling af personoplysninger – samtykke

I forbindelse med din optagelse i Rotary og dermed din oprettelse i medlemsdatabasen er du forpligtiget til at modtage et godkendt Rotary International tidsskrift. For Danmarks vedkommende er det tidsskriftet ”Rotary Norden”. Dette kan du vælge om du ønsker tilsendt pr. post, eller du ønsker det som digital læsning, verificeret via en mail om, at nu er det klar til læsning.

Du er ligeledes pligtig til at modtage Guvernørens månedsbrev i det distrikt du tilhører. Dette formidles også via mail.

Den klub du tilhører udsender ”ugebreve” indeholdende referat fra det afholdte møde, og orientering om næste møde. Dette er du også pligtig at modtage pr. e-mail.

Alle e-mails fra Rotary Danmarks system www.rotary.dk, sendes via noreply (at) rotary.dk der er hostet på en mailserver hos MailChimp via Linkfactory, opsat til at sende rigtig mange mails i timen uden spam overhovedet. Du kan derfor ikke svare retur på en sådan mail, men skal svare på personens egen e-mail adresse anført i mailen.

Du giver derfor ved din optagelse i Rotary, samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med ovenstående informationer.

Ønsker du IKKE at modtage disse oplysninger pr. e-mail længere, vil det kræve en udmeldelse af Rotary. En udmeldelse foretages overfor præsidenten i den klub du tilhører.

Der udsendes på noreply (at) rotary.dk ikke mails af markedsføringsmæssig karakter via Rotary.

Datasikkerhed

Når vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med opfyldelsen af dit medlemskab af Rotary, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. (Se også ”Behandling af personoplysninger”).

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine personoplysninger:
Det er i forbindelse med hjemmesiden www.rotary.dk Linkfactory A/S, Bredgade 66, 1260 København K, Tlf.: 7022 2322, mail: info (at) linkfactory.dk.
Det er ved fakturering Saldi systemet v/DANOSOFT aps, Gefionsvej 13.1, 4300 Hillerød, Tlf. 4690 2208, mail: info (at) danosoft.dk.
Det er ved opdatering af medlemsdata hos Rotary International, SEMDA AB, 559058–6466, Värmlandsvägen 400, S-12348 Farsta, Sweden.
Ligeledes anvendes Bluegarden A/S, Dataløn, Lautrupbjerg 6, 2750 Ballerup Tlf.:7227 9000, til lønkørsel for ansatte.

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

På din egen profilside efter login og Password på www.rotary.dk kan du se alle oplysninger Rotary Danmark har registreret vedrørende din person. Har du spørgsmål, indsigelser mv. kan du kontakte:

Rotary Danmark
CVR-nr.: 84 26 84 10
Sønderstrand 11, 1.tv
9300 Sæby
Tlf.: +45 3080 4008
E-mail: rds (at) rotary.dk

Eller vores databeskyttelsesrådgiver direkte. Kontaktoplysninger til DPO er:

Landssekretær
Asbjørn Isaksen
Sønderstrand 11. 1.tv.
9300 Sæby
Tlf. +45 3080 4008
Mail: rds (at) rotary.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid selv rette dem på din egen profil, eller bede om at vi foranstalter dem rettet.

Du kan også udskrive dine profiloplysninger på papir fra hjemmesiden. Har du ønske om dataportabilitet kan du skrive til os på rds (at) rotary.dk eller kontakte Sekretariatet, så kan dine data leveres som en kommasepareret fil

Hvis du ønsker at klage over Rotary Danmarks behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt (at) datatilsynet.dk

Revideret maj 2018