Månedens inspiration til projekter

Hjælpefonden 2019 - 2020

“Den 1. juli starter det ny Rotary år 2019-2020 og i Hjælpefonden er vi klar til at behandle jeres ansøgning.

Det er vigtigt at Hjælpefonden kan hjælpe så mange klubber med støtte til at gennemføre deres projekter.

På grund af faldende medlemstal og dermed mindre indtægter kan der være begrænsninger i støttebeløbets størrelse. Det beror på en individuel behandling og godkendelse af hver eneste ansøgning.

Inden ansøgningsskemaet udfyldes og sendes anbefaler vi, at man sætter sig grundigt ind i “Forretningsorden for bestyrelsen i Rotary Danmarks Hjælpefond året 2019-2020”

Vær opmærksom på at nogle betingelser er ændret:

- der gives ingen støtte til projekter med karakter af donation

- Ingen støtte til ligeartede projekter, der modtog støtte sidste år

- klubbens engagement/ involvering skal beskrives

- der skal fremsendes regnskab med dokumentation, når projektet er afsluttet.

- Hjælpefonden kan støtte med beløb op til kr. 60.000, men vil generelt gå efter
          at de bevilgede beløb ikke overstiger kr. 40.000,

Læs Forretningsorden, tryk blot på denne tekst.

Vedrørende ansøgninger til Hjælpefonden.

Da alle klubber og distrikter har krav på den bedste vurdering indenfor den kortest mulige tid er der krav om, at ansøgningerne fremsendes elektronisk.

Tryk på denne tekst og find ansøgningsskema

Der kan være behov for at udfylde en samarbejdsaftale, hvis klubben samarbejder med andre.
Er der behov for en samarbejdsaftale, vil klubben, efter at ansøgningen er modtaget, blive gjort opmærksom på dette.

TRYK HER HVIS I YDERLIGERE HAR BEHOV FOR AT LAVE EN RDH SAMARBEJDSAFTALE

Ellers finder man ansøgningsskemaet på Rotary Danmarks hjemmeside under Programmer – Hjælpefonden – Ansøgning.

Hvis du er i tvivl, er du altid meget velkommen til at kontakte dit distrikts repræsentant på nedenstående mailadresser

D1440: Jan Brink                                 dg1440-1314 (at) rotary.dk

D1450: Willi Weber                             wweber (at) stofanet.dk

D1461: Lise-Lotte Jensen                     Lise-Lotte (at) ulrikkagarn.dk