Støt med et beløb

Hjælpefonden støtter de mange fremragende klubprojekter i ind- og udland, men må normalt stoppe støtten inden rotaryåret udløber. Kassen er tom flere måneder før, så vi håber, at I vil støtte med et bidrag, således at vi kan fortsætte og intensivere støtten.

Alle frivillige bidrag til RDH er fradragsberettigede op til 16.600,- pr. person pr. år (2020). 

  • Du får automatisk dit fradrag, hvis du har givet foreningen dit cpr/cvr-nr.
  • Du kan få fradrag for både små og store beløb.
  • Fradragets værdi er ca. 26 %, så hvis du giver 100 kr., sparer du ca. 26 kr. i skat.

LØBENDE STØTTE

Hvis du vil støtte med et fast beløb periodisk, så klik her og du bliver sendt videre til en side, der vil oprette betalingerne i Betalingsservice automatisk. 

ENGANGSSTØTTE

Hvis du vil støtte med et beløb en enkelt gang, så klik her og du vil blive sendt videre til en formular, hvor du kan betale med Dankort og alle internationale kreditkort. Felter markeret med * SKAL udfyldes. Hvis du ønsker automatisk indberetning til skattevæsenet for at få fradrag, skal CPR eller CVR nr. udfyldes.

Bemærk også, at din PC/MAC skal acceptere cookies for at betalingen kan gå igennem.

Hvis du eller klubben hellere vil overføre et beløb via netbank, så er Hjælpefondens kontonr.: 3574 10845963 (Danske Bank)

Du kan også benytte ”Mobile Pay” 34 101
 

Alle frivillige bidrag til RDH er fradragsberettigede op til 16.300,- pr. person pr. år. De indberettes automatisk til SKAT, hvis du har opgivet dit CPR eller CVR nr.