Ny ROTEX præsident

Præsentation af ROTEX ny præsident

Mit navn er Ida Sandelius, og jeg har den 14. februar 2021 overtaget posten som præsident for Rotex 1470.

Til daglig læser jeg til civilingeniør på DTU og KU med fokus på kvantitativ biologi og sygdomsmodellering. Derudover arbejder jeg for Tubus Technology som studentermedhjælper. 

Jeg har siden 2019 varetaget opgaven som Vicepræsident. I Rotex stræber vi efter at skabe et forum, hvor Rotarys udvekslingsstudenter kan mødes og udveksle deres historier og oplevelser med hinanden. 

Baggrunden for mit engagement i Rotex skal ses i mine egne oplevelser efter et helt igennem fantastisk udvekslingssår i Australien i 2014/2015. Da jeg kom hjem til Danmark, gik jeg en svær tid i møde, hvor jeg følte mig meget alene med mine følelser, og mine venner blev hurtigt træt af at høre om alle mine oplevelser fra Australien. Derfor var jeg meget motiveret til at skabe et netværk, hvor der netop er én fællesnævner nemlig, at vi alle har været på udveksling, og dermed kan vi dele oplevelser med hinanden.

Derfor er Rotex et vigtigt forum, hvor vi sammen kan hjælpe hinanden, og jeg ser frem til, at vi igen kan lave gode arrangementer for vores medlemmer.