God Jul og Godt Nytår

Distriktsledelsen og jeg sender vores varmeste hilsner med ønsket om en God Jul og et Godt Nytår for dig og din familie.

I disse dage sker de sidste juleforberedelser, og det bliver en anden Jul end den vi kender. Vi mødes på anden måde, og der er nok knap så mange omkring bordet Juleaften.

Derfor, husk at bevare den gode stemning, og måske er der netop i år brug for endnu mere hjertelige og varme tanker på dem, som du har kær.

 

Årsmødet blev gennemført den 15. december som et virtuelt møde. Tak for de rosende ord vi har modtaget for gennemførelsen og til ordstyrer adv. Nikolaj Juhl Hansen, København Nord RK. Det var helt sikkert ikke det letteste Årsmøde at styre.

Distriktets reviderede vedtægter blev godkendt og er nu tilgængelige på hjemmesiden under Distriktets Dokumenter. Grundet et på Årsmødet utilstrækkeligt antal tilstedeværende valgmænd foretages nu en digital afstemning med indstilling af godkendelse af de reviderede vedtægter for Rotary Danmark. Dette er muliggjort med de nye vedtægter for Distriktet.

Vi annoncerer i dette Månedsbrev programmet for den virtuelle Distriktskonference lørdag den 30. januar.

Vi håber alle vil finde indholdet interessant og tage sig tid til at deltage i en eller flere sessioner. Ligesom det jo er let, at invitere en gæst til at kigge med.

Konferencen begynder kl. 10.00 og varer til kl. 15.00. Der vil være kortere pauser undervejs og tidspunkterne for de enkelte sessioner annonceres snarest.

 

Iværksætterprisen har fundet sine finalister og Finalen gennemføres på Distriktskonferencen.

Tak for de mange indstillede iværksættere, som har givet konkurrencen ny luft.

 

God Jul og Godt Nytår

Peder Jon, Distriktsguvernør