Distriktskonference den 30. januar 2021 – tilmeld dig allerede nu

Distriktskonferencen afholdes i år virtuelt lørdag den 30. januar 2021

Distriktskonferencen afholdes i år virtuelt lørdag den 30. januar 2021, hvor vi i tidsrummet fra kl. 10.00 til kl. 15.00 præsenterer fem sessioner af 30 minutter samt afholder Finalen for Iværksætterprisen.

Der er mindre pauser under vejs og det bliver muligt at ”gå til og fra”.

De fem inspirerende sessioner, der alle indeholder en spørge periode, har temaerne

Rotary International

 

Jennifer Jones                                           Lena Mjerskaug

Rotary International President 2022-2023 Jennifer Jones præsenterer os sammen med Rotary Director Elect Lena Mjerskaug for deres tanker og visioner i et direkte indlæg fra Canada og Norge.

 

Coronaens påvirkning

Coronaen har påvirket os alle og om end vi nu har vaccinen, så er der et stykke vej til den hverdag vi kendte. Hvordan har epidemien påvirket vores adfærd og mentale tilstand?

Max Bøhling

Erhvervspsykolog, ph.d., cand.psych.aut Max Bøhling ser og oplever dagligt påvirkningerne hos sine patienter og fortæller os om konsekvenserne samt hvad vi selv og som gruppe kan gøre for at bevare det mentale overskud.

 

Humanitære projekter til inspiration

Skovshoved | Rotary

Skovshoved Rotary Klub har igennem årene udført projekter, der har opnået Global Grant, District Grant og støtte fra Rotary Danmarks Hjælpefond. Hertil også mindre projekter.

Klubben præsenterer sine seneste projekter, hvad der er gået godt og hvor det har været svært og inspirerer til at gøre en indsats og anvende de muligheder vi har i Rotary.

 

Samarbejdet UNICEF

Ulla Kou Griffiths, UNICEF

Rotary og UNICEF samarbejder med omkring End Polio Now. Vi har inviteret senior manager Ulla Griffiths med direkte fra UNICEF Headquarter i New York, hvor Ulla fortæller om samarbejdet med Rotary og UNICEF’s opgaver i Verden.

 

Respekt for hinanden

Jørgen Bæk Simonsen – Dialog Forum København

Jørgen Bæk Simonsen

I Rotary værdsætter vi diversitet og ønsker respekt på tværs af køn, religion, politik og etnicitet. Vi har i Rotary et højt mål for den gensidige respekt og accept af hinanden.

Vi har bedt dr.phil. Jørgen Bæk Simonsen, Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier, København Universitet vil med udgangspunkt i Rotary og vores etiske normer give sine vurderinger af de problematikker og løsninger, der er samfundet omkring ”Respekt for Hinanden”.

 

Finalen for Iværksætterprisen – brug din stemme til kåre vinderen

I finalen deltager følgende fem finalister:

Virksomhed           Produkt                                                                                            Indstillet af

Measurelet            Væskebalancemålinger                                                             Hellerup RK / AG Område 4

Spotly                       Korttidsleje af "byplads"                                                          Virum-Sorgenfri RK / AG Område 4

Nabo Farm              Urbant landbrug på bæredygtige principper                        København Grundtvig RK / AG Område 5

SubReader              Støtte til afhjælp af læsehæmmende handicap                    Københavns RK / AG Område 5

NaboGo                   Samkørsel i hverdagen                                                              AG Område 6

 

Hver Finalist giver deres pitch, hvorefter du er med til at afgøre hvem, der vinder. Juryen udgøres af alle deltagere i Distriktskonferencen og et Dommerpanel repræsenterede Distriktets klubber.

Som deltager i Distriktskonferencen modtager du dit link til afstemningen under konferencen. Så følg med og stem på din favorit. Du finder præsentation af de fem Finalister på hjemmesiden under:

Distriktet/Rotaryårets dokumenter/2020-21 Peder Jon …/Iværksætterprisen 2020-2021 - Finalisterne

 

Tilmelding til Distriktskonference den 30. januar 2021

Reserver den 30. januar nu - saml jer eventuel et par Rotarianere og ”klik jer på” sammen. Og inviter et emne for klubben til at se med.

Tilmelding, brug dette link

… deltagelse er naturligvis gratis

 

Distriktskonferencen udsendes fra studie oprettet på Kildegård Privatskole. Vi takker for støtten.

Det fulde program opdateres på hjemmesiden.