Nyt fra RLI

RLI D1480 nyt

RLI 8 - 2021
Vores næste hold RLI 8 - 2021, der skulle have kørt 3 gange her i Januar – Februar og Marts er udskudt til efteråret. Det er desværre nødvendigt, da en meget stor del af RLI kurset går ud på at samles fra hele distriktet og sammen finde løsninger på problemstillinger, man kan tage med hjem til klubberne. Det at samle så mange klubbers DNA er en meget stor del, som facilitatorgruppen ikke finder kan finde sted på ONLINE møder.

Derfor har vi(facilitatorgruppen) i samråd med guvernøren og guvernør electen truffet beslutning om at flytte kurset til efteråret. Datoer kommer snarest ud, så de allerede tilmeldte deltagere kan forholde sig til deres tilmelding.

3. Modul fra RLI 7 - 2020
Kurset kunne jo af gode grunde ikke afvikles, da landet lukkede ned 14 dage før sidste modul skulle holdes. Vi vil afvikles dette modul når det er muligt, så vi forventer afholdes af modul 3 i maj eller juni måned. Lige præcis dette modul er meget bygget op på den fysiske tilstedeværelse af deltagerne, så igen er det ikke muligt at afholde det ONLINE.

Ja, det er ikke nemme tider at dygtiggøre sig i, men vi arbejder på at finde nye veje, metoder, måder og nye datoer at holde kurser på.

Med Rotary hilsen

Et billede, der indeholder tekst, skilt</p>
<p>Automatisk genereret beskrivelse

Et billede, der indeholder mand, person, briller, bærer</p>
<p>Automatisk genereret beskrivelsePhilip Green

D1480 Secretary
2021 - 2022

Næstved Østre Rotary Klub – D1480

E-mail  : philip (at) hg-ic.dk ()

Mobile : +45 2162 3040