Ny Guvernør 2021-22

Nicolai W. Asmussen, Københavns RK er valgt som Guvernør 2021-22

Nicolai siger bl.a.:
Rotary året 2021-22 kommer til at dreje sig meget om 100-års jubilæet for Rotary i Danmark.
En begivenhed der hænger sammen med Københavns Rotary Klubs grundlæggelse, og som klubben - allerede for flere år siden - er begyndt at planlægge sin egen festligholdelse af. Det er disse forberedelser der har ledt til, at klubben har peget på mig som sin kandidat til guvernørposten i jubilæumsåret.
Som Guvernør er ansvaret dog overfor distriktet og RI, ikke overfor klubben. Selv om der helt naturligt kommer til at være et tæt samarbejde bør distriktet (og gerne alle Danmarks 5 distrikter), gribe denne mulighed for at skabe opmærksomhed om Rotary og udnytte lejligheden til at fortælle hvem vi er og derigennem både gøre vores eksisterende medlemmer stolte af at være rotarianere (fastholde), samt tiltrække helt nye medlemmer.
Netop udviklingen af distriktets klubber, forbedret fastholdelse af eksisterende medlemmer og en vækst i medlemsantallet vil være mit fokus. Jeg vil arbejde for at styrke Rotarys erhvervs ”ben” i distriktet samtidig med at vi skal holde vores høje niveau indenfor vores andre to ”ben”; nødhjælp og ungdomsudveksling.