Hvorfor Rotary?

Hvorfor vælger man Rotary til i en travl hverdag, svarene er mange og forskellige. Hvilket jo netop er kendetegnet for at klubberne er forskellige, derfor kan det være svært at sætte ord på hvad Rotary er. Men skal vi sælge os selv, er det nødvendigt at kende den vare vi udbyder, ellers er det svært at holde en salgstale. Måske er kendetegnet, at vi ikke har et kendetegn. Derfor bad vi sidste måned om dit bud på, hvorfor du er medlem af Rotary.

Lars Fynbo, Christianshavn-Slotsholmen

"Jeg blev medlem af Rotary i 1991 fordi en god ven talte begejstret om sin rotaryklub og tog mig med til nogle møder. Jeg blev slået af den gode stemning, de åbne og interesserede medlemmer og de mange utroligt gode foredrag. Og ikke mindste indstillingen til at støtter trængende i lokalområdet og internationalt. I mit erhverv flytter man meget og der er det en stor fordel hurtigt at kunne skabe kontakter det nye sted ved at besøg den lokale klub. Også andre lande lærer man meget om ved at besøge lokale klubber".

Christina Lyng, Christianshavn-Slotsholmen

”Rotary er et rum fuldt at mennesker jeg endnu ikke har mødt” sagde en ung dame engang, og det er ganske vidst.

Rotary er også et netværk, der gør det muligt virkelig at gøre en forskel i verden, for de unge i udvekslingsprogrammet og på Christianshavn. Rotary er ugentlig inspiration og ny viden, Og lige nu, er vi på julebesøg hos vores venner i Sydafrika, som vi har mødt gennem Rotary.

Hvis din historie også skal frem, kan du vælge at lægge den op på #RotaryStory

Se mere på http://video.rotary.org/fN4/share-your-rotarystory-3/

Andre Rotary videolinks:

Tryk på dette link for at se videoen herunder http://video.rotary.org/nB44/what-is-rotary/

What is Rotary

Tryk på linket til denne video: http://video.rotary.org/eFfU/1917-rotary-atlanta/

Atlanta