Godt Nytår 2019

Godt Nytår til alle

Godt nytår! ... og velkommen tilbage.

Jeg håber, at I alle har haft en god Jul og et Godt Nytår og nydt det sammen med jeres familier, uden dog at forspise jer alt for meget eller på anden måde "ligge underdrejet".

Vi har et nyt spændende år foran os med helt nye udfordringer for vores klub, og for alle vores medlemmer.

Vi skal have gjort status over vores engagement med hensyn til Ada. Her tænkes specielt på klubbens medlemmers engagement til at lære Ada bedre at kende, samt vise hende vores dejlige København og øvrige land. 

Vi skal også have fundet en kandidat til øens iværksætterpris, som uddeles i slutningen af maj. Kandidaten skal findes inden den 1. april. Også på dette område skal vi have gjort status, således vi kan komme videre med dette arbejde.

Det er vist ingen hemmelighed at der i vores foredragskalender er en del "frie datoer" i den forestående sæson. Thomas Klingspor-Bentzen opdaterer foredragskalenderen, og vender tilbage til mig, med de indtil videre ledige datoer. Derfor vil jeg ligesom Thomas Kristiansen gjorde sidste år, trække lod om de ledige datoer blandt medlemmerne, således vi kan få fyldt kalenderen ud.

Jeg ser meget frem til at se jer igen tirsdag morgen til "Nytårskur", hvor I som traditionen byder bliver trakteret med "brunch & bobler".

Foredraget om "Jernbaner & Metro på Amager" ved Knud Abildgren finder sted umiddelbart efter vores morgenmad.

Knud Abildgren vil i sit foredrag lægge vægten på følgende:

Moderne jernbaneteknik, specielt om ”Den københavnske metro”. Han kommer også ind på hvordan politikerne ofte ødelægger gode projekter i forbindelse med indførelse af moderne teknologi. Vi vil også høre om store projekter som Knud har deltaget i, bl.a. elektrificeringen af DSB`s net & Storebæltforbindelsen.

Et spændende foredrag, som jeg glæder mig til at høre.

Vel mødt på tirsdag. - HUSK TILMELDING INDEN MANDAG MIDDAG KL. 12:00

God weekend.

Hilsen Terkel