PFA’s hjertesag, Folkemødet og World Polio day den 24. oktober 2017

Tak for en fantastisk slutspurt i afgivelsen af stemmer til vores hjertesag – Rotarys kamp med polio – på PFA’s hjemmeside. Vi nåede op over 3100 stemmer og blev blandt de 5 højest rangerende i afstemningen.

Denne placering giver os måske taletid i PFAs telt på folkemødet, hvor Rotary i øvrigt også har en stand. Vi vil på Folkemødet fokusere vores End Polio Now budskab om de konsekvenser det har, for os alle sammen , at 10% af en børneårgang i Danmark ikke bliver vaccineret blandt mod polio. Yderligere information om Rotarys aktiviteter på Folkemødet kommer i fremtidige nyhedsbreve.

Den 24. oktober markeres world polio day årligt på forskellig vis over hele verden. Næste år vil vi i Rotary sammen med WHO også gerne markere denne dag, og forberedelserne til dagen er sat i gang. Vi håber rigtigt mange klubber vil tage del i mærkedagen med arrangementer i klubberne, hvor der er fokus på End polio, så vi samtidig kan være med til det forhåbentlige sidste store træk. Vi hører gerne om klubbernes planer og hvilke arrangementer, de eventuelt vil realisere på dagen.

PFA Hjertesagen er afgjort. 

PFA har tilsyneladende ændret procedure i år, da INGEN af de hjertesager, som fik mange stemmer, er blandt vinderne. Altså heller ikke Rotarys hjertesag mht at få en POLIO-fri verden, som fik næstflest stemmer.

Rotary fik i forløbet lært nogle vigtige ting om de sociale medier - og fik samtidig spredt det gode budskab - tak til alle som har delt på facebook, samt til alle som tog stilling og afgav en stemme. Det var også en vigtig del af at deltage i konkurrencen.

Vi har fortsat End Polio Now som vores hjertesag, hvad enten PFA præmierer det eller ej. Vi arbejder videre med at sprede budskabet om hvilken vigtig indsats Rotary gør