Iværksættere

Dejligt samarbejde mellem Amager klubberne

For andet år i træk samarbejder Rotary klubberne: Amager, Dragør, Christianshavn-Slotsholmen, Kastrup, Tårnby, Sønderbro og København Ørestaden om at støtte op om lokale iværksættere. Hver klub er lige nu i gang med at vælge hver deres iværksætterkandidat. Iværksætterne kommer til at dyste om Amagers Iværksætterpris ved en stor Iværksætter event den 29. maj. Eventen minder lidt om DR1’s TV program ’Løvens hule’. Den 29. maj får syv iværksættere mulighed for at præsentere deres virksomheder, hvorefter et dommerpanel, stiller skarpe spørgsmål og derefter voterer og vælger vinderen af Amagers iværksætterpris 2018. Har du lyst til at være med til at være sponsor eller deltage i det spændende arrangement? Se link nedenfor.

Den 19. april valgte Dragør Rotary i samarbejde med Sydbank og Dragør Erhverv ’Dragørs iværksætter’. Det er også andet år, at Dragør Rotary og Sydbank uddeler Dragør Iværksætterpris. Dragør er en meget spændende iværksætterby, der hvert år fostrer 50 nye iværksættere, hvor en tredjedel af beskæftigelsen i Dragør skyldes iværksættere, er iflg. Claus Arboe Rasmussen fra Dragør Rotary. I Dragør var der seks meget spændende nye iværksættere der dystede om den flotte pris på 10.000 kr, som blev overrakt af Dragørs bormester Erik Dahl Bistrup. Herunder ses vinderen og de fem andre kandidater ved overrækkelsen. Vinderen blev den meget spændende virksomhed ”Global Aviation Contractors A/S”, der rækker langt ud over Danmarks grænser. ”Global Aviation Contractors A/S”, tilbyder træning og support til flyselskaber og flypersonale. De andre iværksættere var: ”CRB Byg”, der har kæmpet sig op til, at skifte flexjob pga. en brækket ryg ud med selvstændig byggevirksomhed, ”Dragørnyheder.dk” en nyhedsplatform, ”GreenPro” – der har udviklet et tastatur, der er nemt at gøre rent, ”Guide Speaker”, der er en App til turisme samt ”November First”, der tilbyder virksomheder at minimere deres bankomkostninger på internationale handler.         

http://dragoernyheder.dk/wp-content/uploads/2018/04/dommer_iværksætter-1024x696.jpg

http://dragoernyheder.dk/wp-content/uploads/2018/04/vinder1-1024x652.jpg

Dommerpanelet: Borgmester Eik Dahl Bistrup, filialchef i Sydbank Anders Villum, Rikke Stoltz vinder af Dragørs pris 2017og Rasmus G. Nielsen Dragør Erhverv.

Her ses borgmester Erik Dahl Bistrup der overrækker Dragørs Iværksætterpris på 10.000 kr og blomster. mens de øvrige 5 nominerede iværksættere fik et diplom.     

Foto : DragørNyheder.dk

Af: Løkke Munk Kirkegaard, Ass guvernør

Ønsker du at deltage i den spændende Iværksætter Event den 29. maj kl. 18 – 22? Arrangementet inkluderer en festlig to retters menu. Pris pr person kr. 260. Adressen er TAP1, Raffinaderivej 10, 2300 København S. Dørene åbnes kl 17.30. Vinderen af Amagerklubbernes Iværksætterpris 2018 modtager et diplom og en check på 15.000 kr.  Kontakt vedr. sponsorstøtte: lmk (at) etgodtlivnu.dk ()  Link til billetbestilling: https://koerk.safeticket.dk/ivaerksaetter2018