Opera under åben himmel

Opera under åben himmel – med reserverede pladser ved køb af billet over et særligt Rotarylink til fordel for Rotarys End Polio Now

Igen i år har Rotary E-Club One of Denmark et billetsamarbejde med Opera Hedeland (nær Hedehusene), denne gang til Gaetano Donizettis ’Lucia di Lammermoor’, som spiller fredag den 4., fredag den 10. og lørdag den 11. august.

10 procent af prisen på billetter, der købes over det særlige rotarylink www.ticketmaster.dk/oh/rotary, går til Rotarys store polioprojekt, End Polio Now.

Opera Hedeland har reserveret 65 ’gode pladser’ til gæster, som køber via Rotarys rabatlink inden den 4. juni. Derefter er det først til mølle .... Amfiteatret har plads til ca. 3000 tilskuere.

Forestillingerne begynder kl. 20:00. Området omkring amfiteatret i Hedeland Naturpark åbnes for publikum allerede kl. 17:00, der gør det muligt at nyde en picnic i bakkerne eller ved bordene inden forestillingen.

Et besøg i Opera Hedeland til en af de tre forestillinger i august er et oplagt mål for en picnictur i det grønne med din Rotaryklub eller som familieudflugt.

(Picnickurv kan også købes på nettet. Når man via rotarylinket har valgt sine billetter og trykker på knappen ’Køb billetter’, ryger man direkte videre til muligheden for at tilvælge et vist antal picnickurve fra Meyers Køkken).

 

https://clubrunner.blob.core.windows.net/00000012239/Images/Opera-Hedeland-Donizetti--2018-(1).jpg