Ginsmagning

Mødet med ginsmagning var som bekendt med gæster og hele 42 personer havde meldt deres ankomst - Flot!

Vanen tro, så startede Troels sit snapse lotteri og med ganske flotte præmier som lokkede de fleste til at "investere" i et lod!

Desværre lykkedes det ikke og finde en "egnet" person til at trække lod om præmierne for tilsyneladende havde hun et godt øje til apotekeren som vandt begge aftenens præmier. Hvad er sandsynligheden lige for at det skulle ske?

Herefter fik Lars lov til at få ordet! Men da der ikke var nogen bemærkninger til speakers corner, så valgte Lars meget fornuftigt, at gøre det kort således at aftenens 3 minutters taler kunne få orde.

Bjarne valgte til stor glæde i forsamlingen og lægge ud med en vittighed som ovenikøbet relaterede til selve talen - Flot skuldret...

Endelig var det tid til et af aftenens højdepunkter - Maden:

Forretten lød på hummer bisque med kammuslinger og ristet jordskokke og undertegnede kunne sagtens have nøjes med denne ret hele aftenen - Fremragende smagte den...

Hovedret var langtidsmodnet kviefilet fra Freygaard med sauce og kartoffel suffle som ligeledes smagte rigtig godt!

Hertil blev serveret husets vin og humøret var allerede nu ganske højt blandt gæsterne!

Da måltidet var vel fordøjet blev det tur til  den lovede ginsmagning afviklet af vores autoriserede alkoholiker (Lars Hvidesø hvis nogen måtte være i tvivl)!

3 runder med forskellige gins, vermouth og tonic blev smagt og man må sande at alkohol formen fra turen til Bremen var intakt, for uden problemer blev gin/tonic i skøn forening fordøjet.

Belært af at man ikke kan referere hvad som helst i disse uge breve har undertegnede valgt ikke og vedhæftede nogen billeder (havde ærligt talt ikke tid til også og tage billeder) af de kære medlemmer efter de havde indtaget alkohol. Så I skal hermed slippe nødigt for eventuelle billeder af jer "i lettere bedugget tilstand".

Næste 3 minutters taler er til mødet den 22. oktober - Vi glæder os til at høre hvad Jesper Wolff har at berette...

Med venlig hilsen
Lars Hvidesø