Er du vores landssekretær eller landswebmaster fra 1/7-2021?

Ved udgangen af dette funktionsår, har vores landssekretær Asbjørn Isaksen valgt at gå på pension og samtidig opslås stillingen som landswebmaster.

Kære Rotarianer

Ved udgangen af dette funktionsår, har vores landssekretær Asbjørn Isaksen valgt at gå på pension og samtidig opslås stillingen som landswebmaster.

Derfor søger vi allerede nu at indgå aftaler med de to personer, der har lyst til at varetage funktionen som landssekretær og landswebmaster.

Med det faldende medlemstal vi har i Danmark, er vi nødt til at tilpasse funktionen som landssekretær til en deltidsstilling på omkring 2/3 tid af en fuldtidsstilling, mens landswebmasteren vil være af samme omfang som i dag på ca. 50 fulde arbejdsdage om året.

De 2 opslåede stillinger er nogle meget spændende funktioner, og jeg er sikker på, at vi har en stor skare af medlemmer, som kunne finde det interessant, og jeg ser frem til at få en lang række ansøgninger til både den ene og den anden funktion.

Nogle af de praktiske opgaver som i dag løses i landssekretariatet vil fremover blive løst i distrikterne, hvor de rettelig hører hjemme, så distrikternes DICO´er kan se frem til flere spændende opgaver, som primært vil være supportering og servicering af klubberne.

Er du interesseret, og vil du vide mere om indholdet i de opslåede stillinger, er du til enhver tid velkommen til at ringe til mig for at få flere oplysninger, men jeg håber, at vedhæftede stillingsopslag giver et billede af krav og forventninger.

Ansøgninger skal sendes til mig på dg1450-1920 (at) rotary.dk, senest 15. januar 2021.
 

Se stillingsopslagene ved at trykke her

Mange Rotary hilsener
Jan Aagaard
RD-formand 2020/21
Mob.: 2383 8844
Mail: dg1450-1920 (at) rotary.dk