Kom til festforestilling på Bellevue Teatret og bidrag samtidig til et sundhedscenter i Nepal

Med støtte fra Rotary Danmarks Hjælpefond har Skovshoved Rotary Klub samt Rotary Club of Madhyapur i Nepal bidraget til produktionen og distributionen af 3 informationsfilm med det formål at undervise nepalesiske kvinder i bl.a. amning og hygiejne.

Videofilmene, som er på nepalesisk, distribueres bl.a. over YouTube og er derved gjort tilgængelige for visning på hospitaler og fødeklinikker samt hos private over hele Nepal.

SRK´s Foundationudvalg er yderst tilfreds med resultatet af projektet. Videofilmene, som allerede er vist omkring 10.000 gange, har kun kostet kr. 60.000 at producere og vil kunne bruges til information af mange nepalesiske kvinder i kommende år.

Der er endvidere blevet produceret en videofilm, som på engelsk fortæller om Chimalaya Charity´s fantastiske arbejde med at reducere den høje børnedødelighed i Nepal.

Filmene kan ses direkte på YouTube (https://youtu.be/cA4gwss4QG8.) eller via et link på hjemmesiden www.Chimalayacharity.com

 

Chimalaya Charity Nepal har etableret et sundhedscenter i Bode, som ligger tæt på Katmandu i Nepal. Lokalerne, som stilles gratis til rådighed af Bode kommune, trænger til en væsentlig renovering samt udvidelse af sanitære installationer mm, så sundhedsarbejdet kan styrkes.

Skovshoved Rotary Klub indsamler til finansieringen heraf og afholder med det formål en festforestilling i Bellevue Teatret den 12. Januar 2020. Mere herom i løbet af efteråret.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Hans Frederik Carøe, Skovshoved Rotary Klub. Mobil +45 4073 4306