Virtuelle mødelokaler

Adobe Connect ™ Meeting er en live online konference for flere brugere. Mødelokalet er et online program, du bruger til at deltage i et møde. Mødelokalet består af forskellige display-paneler (pods) og komponenter. Der er flere forudindstillede møderums layout, eller du kan tilpasse et layout, der passer til dine behov. Mødelokalet lader mødedeltagere dele computerskærme eller filer, chat, broadcast audio og video, og deltage i interaktive online-aktiviteter.

Når du opretter et mødelokale, eksisterer det, indtil du sletter det igen. Mødelokalets placering er en URL, tildelt af systemet, når der oprettes et møde. Når du klikker på URL'en, kommer du til det virtuelle møderum. Et mødelokale kan bruges igen og igen for det samme ugentlige møde. Værten kan efterlade mødelokalet åbent eller lukket mellem de planlagte møder. Hvis et mødelokale er åbent mellem møderne, kan deltagerne frit komme ind i rummet til enhver tid for at se indhold.

For at deltage i et møde, skal du have en browser, en kopi af Flash® Player 13 eller højere, og en internetforbindelse. Dine muligheder i et møde afhænger af din tildelte rolle og tilladelser. Du kan også få adgang til et Adobe Connect-session ved hjælp af en smartphone eller en tablet. 
Læs meget mere her: https://helpx.adobe.com/adobe-connect/using/meeting-basics.html 

Kilde: Adobe.com