RYLA (Rotary Youth Leadership Awards)

Næste kursus:
Fredag - søndag den 5. 7. oktober 2018

RYLA betyder Rotary Youth Leadership Award, og RYLA er Rotarys program til at hjælpe unge mennesker med at udvikle deres lederevner og styrke selvtilliden.

Dette sker i praksis gennem et intensivt ledertræningskursus for unge mennesker i alderen 20 til 30 år.

RYLA-seminarer tilrettelægges og gennemføres under ansvar af rotarianere med forretningsmæssig og professionel baggrund, og varer normalt  2 til 3 dage i form af et internatkursus fra fredag til søndag.

Ved at deltage i et RYLA-seminar opnås følgende:

• Gennem intensive ledertræningsprogrammer udvikles nye sider af de unges personlighed i samvær med andre unge i en aktiv og positiv atmosfære
  • Udforskes nye karriereområder ved diskussioner med andre unge potentielle ledere og engagerede undervisere
  • Udbygge netværket til andre beslutningstagere, undervisere og rotarianere

Se program, klik her: RYLA_Seminar_Program_2018

RRYLA