Referat fra mødet den 15.12.20

Så blev det tid til det sidste klubmøde i 2020. Klubpræsident Anita bød 19 klubmedlemmer velkommen julemødet. Under normale omstændigheder markeres klubbens julemøde med flere spændende ting på aftenens program, og det var fx planlagt, at vi skulle have været på ”Vin og Gastro” i aften.

Desværre kom corona - som så meget andet i 2020 – på tværs, og julemødet foregik i aften uden traditionel fællessang og uden et stort juleprogram. Men vi havde alligevel en hyggelig aften.

Programmet for julemødet var delt i to: 1. God julemad med grønlangkål, pølser og hamburgerryg og 2. Efterfølgende live-musikindslag ved sangerinde Mette Ingwersen.

Under velkomsten fortalte Anita, at klubben i år sponsorerer kr. 50,- pr. medlem til ”Et hjerte for alle”. Pengene vil blive trukket via kontingentopkrævningen.

Anita fortalte i øvrigt, at hun for nylig har skiftet job. Hun er nu ansat som økonomichef i Padborg hos virksomheden DTL A/S. DTL beskæftiger sig med handel og transport af grise til kunder over hele Europa.

Steen Hansen reflekterede lidt over markedet for salg af smågrise. Den senere tid har været præget af markante prisfald for smågrise, hvilket primært kan henføres til corona og til, at afrikansk svinepest for nylig er konstateret i Tyskland. Ingen køber smågrise i samme omfang som tidligere.

Efter en dejlig julemad introducerede Keld Hansen aftenens musikalske indslag, nemlig sangerinde Mette Ingwersen fra Broager. Mette læser pt. til social- og sundhedshjælper, og musikalsk har hun for nylig været på Dansktoppens 4. plads.

Mette har en fantastisk sangstemme, hun gjorde det flot, og vi fik hørt både kendte slagere og hyggelig julemusik – ikke mindst en fremragende version af John Lennons ”So this is Christmas”. Desværre kunne/måtte vi ikke synge med, men lidt nynnen blev det da til.

Mødet sluttede ved 19.15-tiden, hvor vi ønskede hinanden glædelig jul og godt nytår.

Vi blev opfordret til at holde øje med hjemmesiden og sms hen over jul og nytår. Det er ikke sikkert, at vi kan/må gennemføre Rotarymødet den 5. januar med borgmester Thomas Andresen. Indtil videre blev vi dog bedt om at melde til/fra mødet som normalt – indtil anden besked følger.

Glædelig jul og godt nytår til alle klubbens medlemmer!

Referent: Anders Jessen, 14.12.2020