Indsendt af Michael Sander den 21.2.2017
Besøg fra Bio-Nutria

Aftenen bød på oplæg fra direktør Ove Andersen som er indehaver af gødningsvirksomheden Bio-Nutria. Ove Andersen har været beskæftiget i branchen gemmen mere end 30 år, med start i vikariat her i Randers i den lokale Husmandsforening tilbage i firserne.

Vi fik et indblik i virksomhedens fantastiske udvikling og de mange tiltag som er gjort og som planlagte i den kommende tid. Virksomheden producerer i Purhus og videresender herefter store tanke til de gamle haller hvor Dronningborg Maskinfabrik havde til huse i Dronningborg. Her bliver de mange forskellige produkter pakket og sendt til slutbrugere som; golfbaner, stadions, landbruget og ikke mindst private som virksomheden satser stort på.

Vi fik også et indblik i en engageret udvikler og ildsjæl, der bl.a. markedsfører sig gennem et tre årigt sponsorat i vores lokale Superliga klub, Randers FC - hvor stadion hedder Bio-Nutria Park.

Virksomheden har hovedkontor i Sverige hvor Ove Andersen ligeledes er bosiddende.

3. min ved Erik Hvejsel Larsen, om et samfunds eksempel på irrationel adfærd og administrativ galskab.

Vi fik en super stor og lækker Pariserbøf.

Næste møde på tirsdag er på Tronborg, hvor Merete vil fortælle om sin og hendes mands rejse til Sydamerika i slutningen af 2016.