Den gode Rotary historie

For 17 år i træk afholdt de 3 klubber Faxe,  Hårlev-Karise og Store Heddinge den årlige naturdyst denne gang på skydebanen i Herfølge.

Invitationen fra Hårlev-Karise

Kære Rotarianere, det er en glæde for Hårlev Karise Rotary at kunne invitere til årets naturdyst, som i år vil foregå i jagtens tegn. Der vil blive dystet i såvel paratviden som skydefærdigheder. Kun dem, der har lyst, behøver at skyde. Har man jagttegn og haglgevær bedes disse medbragt, hvis man vel at mærke ønsker at skyde. Der vil være instruktør til stede på banen. Klubberne er i lighed med tidligere velkomne til at inviterer gæster med til denne dag.

Hermed følger lidt praktiske oplysninger:

Mødested:   Parkeringspladsen ved Køge – Herfølge Jagtforenings skydebane, Billesborg vej 42a, Herfølge.

Påklædning: Efter vejrudsigten – solidt fodtøj, praktisk udendørs påklædning og evt. myggespray.

VIGTIGT: Medbring jagttegn og våben, hvis dette er muligt, samt høreværn (påbudt på skydebanen). Det vil være muligt at købe nogle ørepropper i cafeteriet.

VIGTIGT: Der skal kunne forevises Corona Pas for indendørs spisning.

Grundet skydebanens alkoholpolitik venter vi med drikkevarerne til spisningen.

Deltagerne vil blive blandet og delt ud på tre hold, som roterer mellem de tre aktiviteter. Rundvisning, dyst i paratviden (alle deltager) og lerdueskydning, hvor kun de fem bedste resultater fra hver klub tæller således, at ingen skal afholde sig fra at deltage, af frygt for at trække ned i klubbens gennemsnit.

Vi håber, at det bliver en hyggelig aften for alle, og glæder os til at hilse på vores Rotary venner fra Faxe og St. Heddinge.