Kurser, seminarer og konferencer 2019-2020

Distrikt 1480 tilbyder hvert år en række kurser, seminarer og konferencer til Rotarianere i distriktet.
Herunder ser du alle disse tilbud.

Bemærk: du skal være logget ind med "MIT ROTARY" for at kunne bruge nedenstående links.

ROTARY LEADERSHIP INSTITUTE (RLI)

Er et program for dig, som gerne vil lære mere om ledelse i en frivillig organisation samt gerne vil lære meget mere om, hvad Rotary er. Et RLI kursus er den helt rette tilgang til jobbet som præsident eller sekretær.Du finder en mere fyldestgørende beskrivelse ved at følge nedenstående link, hvor der også er henvisning til kursus-brochure, datoer og tilmeldingsblanketter.

Klik her for mere information

Tør du blive klogere på Rotary?

Er et kursus for dig den for nylig er blevet medlem af en Rotary-klub. På kurset møder du andre nye Rotarianere, og du får et grundlæggende indblik i hvilken spændende organisation vi er medlemmer af.

Kurset gennemføres d. 9. november 2019 og du kan klikke på linket herunder for at for at tilmelde dig.
Klik her for at gå til D1480 portalen hvor du kan tilmelde dig.

distriktskonference, årsmøde og årsfest

Den årlige distrikts konference med et indlagt årsmøde finder i år sted på Herlufsholms Idrætscenter d. 2.november 2019.

Klik her for indbydelse program
Klik her for tilmeldingsprocedure og tilmelding

foundation og Grants Management seminar

Seminaret er nødvendigt hvis din klub at gennemføre projekter der involvere midler fra The Rotary Foundation (TRF)
Hvis du ikke kan se mødet i din egen kalender, så klik her for at gå til distrikts portalen hvor du kan finde mødet og tilmelde dig

RYLA / Rotary youth leadership award Seminar

Seminar for unge potentielle ledere mellem 20 og 30 år.

Et af Rotarys mål er at hjælpe unge mennesker med at udvikle deres lederevner og styrke deres selvtillid gennem intensive programmer.

RYLA Seminaret afvikles hvert år en weekend i november. Programmet og beskrivelsen af dette års seminar finder du her

Tilmeldingsskema til RYLA seminar 2019.

Membership seminar "vi skal tænke mere ud af boxen"

Medlems- og PR Branding seminaret er nyt, for så vidt angår den del der omhandler PR/Branding.

I en tid hvor vi gør meget for at fastholde og få nye medlemmer, så er det vigtigt, at vi er meget bevidste og klædt på til at fortælle om vores klubber, både lokalt og regionalt. Derfor har vi udvidet det oprindeligt medlemsseminar til også at omhandle PR/Branding.

Seminaret har på forhånd inviteret Præsident, Præsident Elect, Medlemsudvalgsformænd og PR-udvalgsformænd.

Seminarets formål er i fælleskab at inspirere hinanden og bringe "best practise" rundt mellem klubberne, så man her har mulighed for at få værktøjer med hjem som kan bruges i sin egen klub, både på medlemssiden og PR/Brandingsiden.

Klik her for at gå til D1480 portalen og tilmeld dig

Præsident Elect Trænings seminar og instruktionsmøde (Pre-PETS og PETS)

Disse seminarer er målrettet præsidenter og sekretærer i kommende Rotary-år.

På seminarerne bliver deltagerne klædt på til de administrative opgaver, der følger med funktionen, og ikke mindst træffer man ligestillede, der står overfor en ny opgave, og sammen med dem bearbejdes de opgaver, en indkommende præsident og sekretær kommer til at stå overfor.

De pågældende deltagere inviteres direkte via mail.

Kursus i Rotary's regnskabsprogram Saldi

Der afholdes 2 kurser. Det første straks i det nye år, hvor man lærer indholdet i Saldi at kende, laver åbningsbalance, importerer medlemslisten og opretter kontoplan.

Det andet kursus afholdes i maj, hvor der skal gøres klar til det nye Rotaryår, og indeholder opfølgning på kursus 1 samt en del af de mere specielle muligheder som SALDI indeholder.

Begge kurser er "Hands on kurser", hvor du medbringer din bærbare og kommer til at lave praktiske øvelser i programmet.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvor nedenstående links fører til kalenderen, skal du:
1: Klik på mødet, - du skal muligvis rulle lidt ned på siden
2: Klik på den blå knap: "Tilmeld"
3: Klik på "GEM ÆNDRING"

23.10.2019  Foundation og Grants mannagement seminar

02.11.2019 Distriktskonference

09.11.2019 Tør du blive klogere på Rotary

21.11.2019 Membership seminar "Vi skal tænke mere ud af boxen"

25.01.2020 RLI 6  modul 1

29.01.2020 RLI 6  modul 2