Indsendt af Tine Lehrmann den 15.9.2021
Som i klubberne og distrikterne roterer også ledelsen i Rotary Danmark hvert år den 1. juli.
14.12.2021. 00:01

Rotary Danmarks Bestyrelse består af de fem Distriktsguvernører og de fem Distriktsguvernør Elect, og formanden vælges forud på vintermødet blandt de fem netop fratrådte guvernører efter indstilling fra de fem nuværende guvernører.

Således består bestyrelsen i år af;

DG1440 Jes Berg Gertsen                       DGE1440 John Christensen
DG1450 Jane Mejlby Buhl-Olsen             DGE1450 Thomas Korsgaard
DG1461 Niels G H Hansen                      DGE1461 Hans Skjerning
DG1470 Nicolai Wirenfeldt Asmussen     DGE1470 Jakob Volther
DG1480 Reinhard Sværke-Jessen          DGE1480 Annette Hansen
Formand IPDG1470 Peder Jon Andersen

Rotary Danmarks Succesfaktorer
Bestyrelsen holdt første møde i forbindelse med Sommermødet, hvor ledelsen ”roterede”, og benyttede mødet til at sætte kursen for det nye år samt mål og succesfaktorer for de kommende år.

Rotary Danmark ønsker at støtte klubberne og distrikterne til blandt andet at skabe synlighed og dermed øge kendskabet til Rotary til støtte for Medlemsudviklingen.
Rotary Danmarks Succesfaktorer
Ved brug af de sociale medier har vi i dag mulighed for enkelt og billigt at skabe synlighed gennem klubbernes profiler på Facebook og/eller LinkedIn. Lad os bruge disse muligheder til at fortælle om Rotary, invitere til møder og events samt helt grundlæggende skabe synlighed.

Her en opfordring til på Facebook og LinkedIn at linke op til klubber, distrikter og Rotary Danmark samt til Zonen og Rotary International. Og en opfordring til at like og dele de relevante opslag.

Gør du det i din egen kreds vil du bidrage til øges kendskabet til Rotary og støtte verdenspræsident Shekhar Mehta’s ønske om, at ”Each One Bring One”.

Rotarianer er National Præsident for Inner Wheel

Som indkommende formand havde jeg i juni glæden af at deltage i kædeoverrækkelsen til Inner Wheels nye National Præsident, der de kommende to år er Anne Marie Olsen, Kolding Inner Wheel.Anne Marie Olsen

Som noget ganske specielt er Anne Marie ligeledes rotarianer i Haderslev Rotary Klub, hvor hun var Klubpræsident 2018-2019.

Rotary har naturligt meget til fælles med Inner Wheel og mange steder opleves et godt samarbejde mellem klubberne.

Jeg ser frem til dialog og samarbejde.

Ikke afhentede præmier

Som en del af fejringen af Rotary i Danmark 100 År, der markeredes med en flot End Polio Now event i Cirkusrevyen og på Bakken den 13. juni, afholdtes et landsdækkende lotteri.

Arrangørerne meddeler, at følgende præmier endnu ikke er afhentet;

Lod 91      Hotel Opus One, Horsens – weekend ophold for to personer
Lod 163    Middag for to i ”Korsbæk”, Bakken – gavekort stort 1.000 kr.
Lod 302    Restaurant Alléen 10, Frederiksberg – gavekort til brunch for to personer
Lod 2157  Cirkusrevyen – gavekort stort 1.000 kr. til billetter til sæson 2022
Lod 2462  Tivoli Hotel, København – weekend ophold for to personer

Alle præmier skal være afhentet senest den 31. december 2021 – se lodsedlen.

Peder Jon Andersen

Peder Jon Andersen underskrift