Indsendt af Jens Gram den 20.12.2021

Et billede, der indeholder tekst</p>
<p>Automatisk genereret beskrivelse

Kære Rotarianere i distrikt 1440!

På hele distriktets vegne sender jeg hermed de bedste ønsker til jer alle og jeres familier om en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår. Tak for samarbejdet gennem året og altid imødekommende og venlig modtagelse af distriktets organisation.

Vi står – desværre – også i denne vinter i en svær Corona situation. Verdenspræsidenten har netop udsendt en erklæring til alle klubpræsidenter. Essensen i erklæringen er, at Rotary bakker op om de internationale og nationale vaccinationsprogrammer. Ligesom vi som organisation støtter op om et partnerskab med WHO og UNICEF. Rotary tager afstand til den megen misinformation og erklærer sin støtte til sundhedspersonalet verden over, der kæmper hårdt mod epidemien.

Her i Danmark henviser vi til de nationale og lokale myndigheders befalinger og anbefalinger – og ikke mindst vores egen sunde fornuft. Vi har åbenbart at gøre med en mutation, der kan finde selv den mindste sprække i selv det bedste forsvar. Så pas på hinanden derude!

Vi søger stadigvæk kandidater som distriktsguvernør for 2024-25. Britta har netop udsendt et forstærket stillingsopslag. Det er et spændende job og jeg ser frem til, at vi vil se nogle gode kvalificerede ansøgninger.

Mange hilsner

Jes

DG 2021-22