Deltagelse forudsætter tilmelding og betaling senest d. 28. marts 2017.
Vi får besøg af Sommelier Jørn Steen Larsen, der holder et interessant foredrag om vin, og vinens glæder, - ligesom vi skal smage på et antal udvalgte vine.
Jørn Steen Larsen har uddannelse som både tjener, kok og sommelier. Han har arbejdet i Den Gyldne Fortun/Fiskekælderen – først som tjener og siden hen som restaurantchef.
Han har blandt andet drevet Restaurant Prag i København, forpagtet Lorry på Frederiksberg, været administrerende direktør for Den Kongelige Skydebane og Food and Beverage Manager på SAS Scandinavia Hotel i København med ansvaret for den daglige drift af seks restauranter og fem barer samt banket- og selskabsafdelingen.
Jørn Steen Larsen slog sig i 2007 ned med eget firma, hvorfra han både driver foredragsvirksomhed, underviser i kombinationen af vin og mad og er guide på vinrejser til hele verden.
Efterfølgende leverer ” Mæsk ” en dagens ret.
Senest d. 28. marts skal man være tilmeldt OG have betalt for vinsmagningen.