Hurtig hjælp til exchange student

Grundet COVID-19 blev grant til exchange student Emily Spangler forsinket

Grundet COVID-19 blev grant til exchange student Emily Spangler forsinket og Emily manglede den for studerende i København nødvendige cykel. På mindre end fire dage rejste Lone Lauritzen og Henrik Goldschmidt, Christianshavn-Slotsholmen RK midlerne til en cykle på Distriktets facebook side ”Netværk med Mening”. Tak for en hurtig indsats og støtte fra Rotarianerne.

”Vi er glade for at kunne byde Emily Spangler fra USA velkommen i Copenhagen Morning som Global Grant Scholar, hvor hun skal læse en to-årig master i Global Health på Københavns Universitet, hvor det først år er dækket gennem Rotary legatet” udtaler Jeanette Lohmann, Præsident Copenhagen Morning Rotary Club.

Jeanette fortsætter ”Emily kommer fra Virginia, hvor hun har en bachelor i Public Health, Biology, Anthropology fra Roanoke College og hun virker som en sød ung kvinde, der har mod på et nyt eventyr langt hjemmefra. Emily har allerede nu stiftet bekendtskab med hjælpsomheden og handlekraften gennem Rotary netværket i København. Da Emilys grant var forsinket grundet Covid 19, efterspurgte vi hjælp ift. at låne/finde en cykel til hende og på mindre end fire dage, havde Christianshavn-Slotsholmen Rotary Klub via Henrik Goldschmidt lavet en indsamlet, fundet en cykel og sørget for den var med korrekt udstyr og nypudset inden overleveringen. Hvis dette ikke gør en stolt som Rotarianer, så ved jeg ikke, hvad vil! Vi ser frem til at lære Emily bedre at kende og vise hende flere af vores Rotary værdier, København og hjælpe til hendes tid i Danmark bliver uforglemmelig.”

I billedgalleriet kan i se Emily Spangler modtager cyklen fra Henrik Goldschmidt.