Fantastisk flot Governors Dish i Haderslev

Indsendt af Peter Thode Loft den 13.9.2020
Haderslev Golfklub lagde fredag, den 21. august 2020 lokaler og 18-hullers bane til, da Rotary Distrikt 1461 afviklede sin 35. udgave af den årlige golfturnering.

Der var hele 60 deltagere i turneringen, heraf 56 spillere, hvilket var mere en dobbelt så mange, der har deltaget årligt i de sidste 3 år. ”Vi er naturligvis stolte over at have gennemført endnu et succesfuldt arrangement i Distrikt 1461 i guvernøråret 2020/21” udtaler Distriktsguvernør Jens Kaptain, og fortsætter: ”Jeg vil gerne rette den allerstørste tak til det entusiastiske team, der har forestået Governors Dish i 2020/21. Under ledelse af teamleder Lauritz Matthiesen har teamet bestået af Preben Giørtz-Carlsen, Søren Aldal, Hans Dirks, Peter Jepsen og Jan Budolfsen.”

”I samarbejde med Haderslev Golfklub har dette team ydet en kæmpe indsats, som vi er yderst taknemmelig for både i Rotary Distrikt 1461 og i Haderslev Hertug Hans Rotary Klub, der er værtklub for guvernøråret 2020/21” slutter distriktsguvernøren.

Vinderen af Governors Dish 2020 blev Doris Bechmann fra Vejen Golfklub. Vinderen af A-rækken herrer var Jan Poulsen, Haderslev Golfklub, Vinderen af B-rækken herrer blev Max Kruse var fra Golfklubben Lillebælt og vinderen af Damerækken var Doris Bechmann, Vejen Golfklub.

I sin afslutning fremhævede teamleder Lauritz Matthiesen både den store opbakning fra spillerne og deres konkurrencelyst og takkede samtidig et sponsorhold på 16 lokale virksomheder i Haderslev, der har understøttet turneringen: ”Uden Jer havde vi ikke kunnet lave et Governors Dish på så højt et niveau og med de fine præmier, vi har uddelt til deltagerne. Et evt. overskud vil i bedste Rotaryånd gå til humanitære formål og udsatte grupper, der har brug for hjælp. 
Mange tak skal I have”.

(Sponsorerne til Governors Dish 2020 var: Nykredit, Jyske Bank, Sydbank, Bryggeriet Fuglsang, Davidsen, Imerco Home, Hjorte og Løve Apotekerne Haderslev, Nordea, Broager Sparekasse, Vin & Vin Haderslev, Føtex Haderslev, Peugeot Haderslev, BIMP, Danske Bank, Slagter Lampe og Mark Gates GOLF).