Indsendt af Peter Pade den 8.10.2017
Krydstogts industrien

Hermed lidt input til mødet den 12/10-2017

 

 

Med udgangspunkt i at Danmark og dansk eksport har to strongholds indenfor Shipping og Design globalt, vil jeg gerne undersøge sammen med jer, hvilke muligheder og synergier, der ligger i et strækt Danish Design brand, en eksplosiv voksende krydstogtsindustri. Og hvilket bedre sted at gøre det end i Danish Designs epicenter Herning?!

 

 

Lidt om Mark Lerche:

LinkedIn profil: https://www.linkedin.com/in/marklerche/ - link gerne op og få et indtryk inden vi ses.

 

Head of Danish Marine Group & Danish Cruise & Ferry Group
+45 3169 8494
mark.lerche (at) dk-export.dk ()

Med en shippinguddannelse fra Mærsk samt et bredt maritimt netværk både i Danmark og globalt kan Mark hjælpe dig med at udvikle din forretning og komme i kontakt med de rette personer. Mark har blandt andet boet to år i Kenya, hvor han arbejdede med opstart af en ny logistikafdeling for Mærsk, og han har stort kendskab til Asiens skibsbygningsindustri samt maritime nøglemarkeder som Norge, Brasilien og Indien.

Med fem år ved Mærsk efterfulgt af tre år i Eksportrådets, Udenrigsministeriets kommercielle afdeling, har Mark en stor viden inden for det maritime område både kommercielt og politisk.

Fun fact: Elsker bjergbestigning og trail-løb og har en kandidatgrad i Antropologi. Ejer ikke en tone i livet, men styrer pengekassen for en lille undergrundsmusikfestival.

Mark har været ansat i Eksportforeningen siden 2010.