Rotary Leadership Institute - Graduate

Indsendt af Flemming Larsen den 27.11.2022
Endnu et hold Rotarianere har gennemført det landsdækkende kursus Rortary Leadership Institute - Graduate

I den forgangne weekend afviklede vi kurset Rotary Leadership Institute – Graduate, for 25 Rotarianere, der kommer fra hele landet.

Forudsætningen for deltagelsen er, at man har gennemført det grundlæggende Rotary Leadership Institute (RLI), og det er der rigtig mange der har gjort over de seneste mange år.

Kurset afvikles en gang om året, og ligesom der er deltagere fra hvert distrikt, er der også undervisere fra hvert distrikt.

Overskriften på kurset er: ”Forvandling af din Rotary klub” som dækker over et indhold, der giver deltagerne mulighed for at arbejde med, og lade sig inspirere og motivere til, på en konstruktiv måde, at få ideer og værktøjer til at være med til at udvikle sin egen klub.

Indholdet skal kort skitseres som følger:
               
·Introduktion til RLI Graduate og netværksøvelser

·Hvem er Rotary? – og hvorfor skulle nogen interessere sig for det?

·Udfordringer og udviklingsmuligheder i Rotary

·Forvandling af din Rotary klub, vision og strategi

·Organisationskultur og kommunikation

·Hjem til klubben – og hvad så?

Kurset gennemføres som dialogbaseret og interaktiv undervisning i højt tempo, og med stor aktivitet og udnyttelse af den enkeltes engagement og professionelle baggrund.

Et par dejlige dage med et skønt hold kursister som vi håber nu på en aktiv og fornuftig måde bruger sin viden til gavn for klubberne de repræsenterer.