København Nord

Klubinfo

København Nord er en ung klub. Medlemmernes gennemsnitsalder er et sted i 40’erne. Klubben er ikke bare ung, den er også mere afslappet i sin funktion end mange af de “gamle” Rotary. Men vi glemmer ikke at vi er Rotarianere, og derfor danner traditionerne rammerne om fællesskabet.

Vi arbejder systematisk med at styrke hinandens professionelle virke. Redskaberne kan være alt fra sparring, en god reference eller direkte forretningssamarbejder.

Klubmøderne er den centrale arena for klubbens sociale liv, men årets gang byder også på koncerter, arrangementer og en weekendtur, gerne med Oslobåden. På de faste møder hører vi ofte et foredrag, både ved gæster udefra og ved klubbens egne medlemmer, som sætter gang i snakken over den efterfølgende frokost.

Vi ser gerne gæster til vores møder. Tilmelding sker ved henvendelse til præsidenten eller ved tilmelding på Rotary.dk (andre rotarianere.) Pris for deltagelse 200 kr. til delvis dækning af klubbens omkostninger til frokost om bord på båden.

Hvem kan blive medlem af København Nord Rotary Klub!
Som medlemmer af København Nord kan optages personer, der har ledende stillinger eller er selvstændige og som enten arbejder, bor eller på anden måde har tilknytning til  det nordlige København: Hellerup, Svanemøllen, Nordhavn og Østerbro.

Mødested

Oslo båden DFDS
Dampfærgevej 30, 11
Parkering Opmarchbåsen til Oslobåden - 7-11 - husk billedlegitimation - checkin på 1. sal - mødet er på dæk 11