En AG´s glade input

Rotary Teater – ”FAR’ PÅ FÆRDE”

Det var med glæde og spænding jeg den sidste vinterdag 28. februar 2018 i bidende kulde, drog mod Græsted Rotary Klubs teateraften. Teateret var i Blistrup Medborgerhus i Græsted.

Vi blev budt velkommen i indgangen af Directeur de l’ensemble, Peter Agerbo som stolt stod i flot høj hat og fine sort/hvide laksko. Sikke en velkomst, herligt. Det er hele Græsted Rotary Klub som er engageret i forestillingen.

Ved lange borde med mørkeblå duge, blomster og små lys – sang vi ”Den danske sang er en ung blond pige” og indtog en dejlig middag og dessert.

 

Derefter bød Præsident Mogens Salling velkommen. Præsidenten uddelte to PHF’er en til Mette Sabra og en til Peter Agerbo, bl.a. for det store engagement med at få teateret og hele arrangementet til at fungere.

Herefter gik forestillingen i gang. En farce af Allan Ayckbourn mellem 4 personer dels i en lejlighed på Østerbro og på terrassen i Humlebæk.

Sjovt og mange forvekslinger, mange forklaringer ……….og det går også rigtig galt J ………mange fnis og grin fra os publikummer. Jeg følte mig helt i sommerhumør med den fine sommerscene, hvor man ligesom sad midt i en blomstereng.

Det var Bettina Kaysø, Birgitte Krohn og Martin Sørensen alle Græsted Rotary, samt Simon Mortensen fra Ramløse Scenen.

Herligt og sikke et mod vores Rotary venner har, for at spille teater for venner, familie og ikke mindst sponsorer og pensionister. De første dage har forestillingen spillet for Gribskovs Kommunes pensionister og efterlønsmodtagere, derefter er det sponsorerne der inviteres. Denne onsdag hvor jeg deltog, var også Distriktsguvernøren med ægtefælde inviteret, samt en masse andre ”pinger” fra Rotary distriktet som støtter op om amatør teateret.

 

Tusind tak for en rigtig sjov og dejlig aften, mange smil og grin blev det til.

 

Lone Mønster