Submitted by Claus Skovbjerg on 12.1.2021
Mange klubber i distriktet holder nu digitale møder, men der er desværre også en del klubber, der mere eller mindre er gået i dvale, da vi ikke kan mødes fysisk.

Men Rotary lever stadig! Derfor arrangerer distriktet fra uge 3 et ugentligt onlinemøde, hvor alle har mulighed for at deltage, enten som klub eller som medlem. I klubber uden møder giver det en mulighed for at fastholde Rotary-kontakten i en speciel periode, og i klubber med digitale møder kan det være et supplement til klubmødet, som måske endda kan bruges som en inspiration over for dem, der ikke kunne deltage.

Mødet afholdes hver mandag kl. 17.00 og varer en time, og du vil opleve, at onlinemøder kan være interessante, interaktive og med masser af god inspiration. Koordinator for møderne er Lars Hajslund, Silkeborg Rotary Klub.

Du vil samtidigt få mulighed for at udvide dit Rotary netværk, da alle møder giver mulighed for at tale med andre medlemmer (naturligvis i mindre grupper).

Møderne annonceres løbende i distriktets Facebook-gruppe. Ligeledes udsender vi mail om næste møde i ugen før mødet. Møderne kræver registrering, som meget nemt kan foretages via link du modtager pr. mail.

Jeg håber at se også dig til møderne!

Med venlig hilsen

Per Lindved

Tlf. 25 77 42 35

 

Distriktsguvernør

Rotary International, Distrikt 1450

Herning International Rotary Club