Hvorfor vælge Rotary?

Du skal vælge at blive Rotary udvekslingsstudent, fordi

  • Du får kvalitet. Rotary ligger i top i evalueringen af alle godkendte udvekslingsorganisationer

  • Prisen er betydelig lavere end de udvekslingsorganisationer, som du kan sammenligne med

  • Du (og dine forældre) får sikkerhed: 

Din sponsor Rotaryklub herhjemme, din værtsklub samt alle andre Rotarianere, som beskæftiger sig med udvekslingsprogrammet er klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du får spørgsmål eller problemer før, under eller efter dit ophold.

Rotary sørger for, at du kommer godt frem. På de store destinationer er der rotarianere med som guider, og følger dig til første lufthavn i dit værtsland, og sørger for at du kommer sikkert videre til din endedestination. Her bliver du modtaget af værtsfamilie og rotarianere fra din lokale klub. Der arrangeres også hjælp af lokale rotarianere i de store lufthavne.

Programmet er certificeret af Rotary International. Det betyder, at alle rotarianere, som er beskæftiget med unge i programmet, er certificerede, uddannede og godkendte.

  • Du får flere værtsfamilier. Det sikrer dig et større netværk, flere forskellige oplevelser og et bedre indblik i kulturen. 

  • Du får mulighed for at deltage i et netværk for hjemvendte udvekslingsstudenter, ROTEX. Det kan du ha’ glæde af både før, under og efter opholdet. 

  • Du får tilbud om deltagelse på én eller flere ture rundt i dit værtsland – arrangeret af Rotary. Sådanne ture er frivillige og betaling opkræves normalt ved tilmelding.

  • Du og din danske familie skal påregne at være værtsfamilie i tre perioder af tilsammen ca. 3-4 måneder fordelt over 2-3 år for en udvekslingsstudent fra et andet sted i verden. På samme måde har dine egne familier i udlandet ofte tilknytning til udvekslingsprogrammet fordi de selv har børn, som har været udsendt med Rotary.

  • Rotary er en non-profit organisation. Der er ingen, der tjener penge på dit udvekslingsophold. Alle, der arbejder med programmet, gør det ulønnet.

SE flere videoer fra tidligere udvekslingsstudenter HER:

Thea Harring Christjansen