Forsikringer

Forsikringsdokumenter - Long Term Exchange (Opdateret 2022 police)
Titel Beskrivelse Ændret dato Kategori
 ERV 1500E Forsikring fra Europæiske Rejseforsikring for Outbound studenter. Den er obligatorisk for alle udrejsende studenter. Rotary står for samlet indkøb. 04-04-2022 Police
Produktinformation Outbound 18-05-2022  
Skadesanmeldelse Link til Europæiskes skadesanmeldelse 17-05-2022 Anmeldelse
Teknisk udstyrsforsikring Link til Europæiskes udstyrsforsikring 17-05-2022  
Forsikringskort Print selv dit forsikringskort fra Europæiske 12-05-2022  

 

OSHC (OverSeas Health Care). Studenter der rejser til Australien skal også have en OSHC forsikring. Det er en forsikring der dækker omtrent det samme som den danske Sygesikring / Gule kort, men den er ikke rejseforsikring.

OSHC købes af RDU til studenterne, og den er altså med i prisen. Ved bestilling oplyses studentens email adresse og telefonnummer og kontakten er herefter direkte til studenten der får tilsendt forsikringsdokumenter på email. Forsikringen og opholdssted skal bekræftes så snart udvekslingsstudenten er kommet til Australien.

Japan. De japanske distrikter forlanger en forsikring der skal købes via deres valgte forsikringsselskab.

Udvekslingsstudenter der rejser til Japan skal selv bestille, og de får refunderet beløbet når forsikringsbevis og kvittering er indsendt til Forsikringskoordinator.

Generelt er det ikke nødvendigt at købe forsikringer som værtsdistriktet af og til kræver. Får du henvendelse om at du skal købe en forsikring hos dit værtsdistriktet, så kontakt din Forsikringskoordinator inden du gør noget. For europæiske destinationer i 2023-24 kan der forekomme andre aftaler. I vil få særlig besked herom.

Forsikringskoordinator kan du nå på email: forsikring (at) rotary.dk

Denne forsikring dækker ikke afholdte omkostninger, hvis studenten ikke kan rejse ud på grund af skader eller sygdom. Forsikringen dækker heller ikke studentens økonomiske risiko ved tilmelding til ture o.l.