Skælskør Rotary Klub

Skælskør  Rotary klubBillede 1

 

  Gå og løb for en god sag - og tag din hund   med. 

 

 

 

 

Arrangement er udarbejdet på initiativ fra Skælskør Rotary Klub. Vi har lagt vægt på, at få et samspil mellem lokale erhvervsdrivende, lokale foreninger og Julemærkehjemmet i Skælskør og det går i sin enkelthed ud på, at sætte fokus på udsatte børn og kæledyrs betydning for disse.

Julemærkehjemmet i Skælskør havde ansøgt Skælskør Rotary Klub om midler til indkøb af ny Air Tracker og vi fandt, at dette var et rigtigt godt formål at støtte. Skælskør Rotary Klub ansøgte Rotary Danmarks Hjælpefond om midler til projektet og fik dette bevilget.

Den 5. maj 2018 var Skælskør Rotary Klub så i samarbejde med Løbeklubben i Skælskør, Anthons.dk og Julemærkehjemmet i Skælskør, klar til at gennemføre arrangementet ” Gå og løb for en god sag – og tag din hund med. ” - også byens forretninger og Skælskør Erhvervsforening støttede op om arrangementet og børnene fra Skælskør Julemærkehjem, var med til at pakke goodie-bags til deltagerne.

Arrangementet blev en stor succes, med deltagelse af 384 løbende og gåede voksne og børn og det anslås, at der derudover, var ca. 100 hunde med ud at gå og løbe.

Lokalpressen viste stor interesse for arrangementet og dette blev omtalt i direkte sending på P4, Skælskør Ugeblad, Sjællandske, VD online.

Vi havde nået vores mål og Julemærkehjemmet fik opfyldt deres ønske om at få en ny air Tracker.

  På grundlovsdagen den 5. juni 2018 var vi inviteret til Julemærkehjemmet i Skælskør og her blev den 

 nye Air Tracker overdraget og taget i brug af Julemærkehjemmets børn og det blev en fest, hvor

 børnene viste os, hvad den kunne bruges til.

 

 

 

Billede 2

 

Succesen gentages den 4. maj 2019 kl. 10 – 12, hvor der arrangeres Kæledyrsmarch i Skælskør og i år går pengene til indkøb af Paddle Bords og våddragter til Julemærkehjemmet i Skælskør. Ved gennemførsel af dette arrangement vil julemærkehjemmet i Skælskør få mulighed for, at udvide deres tilbud til børnene. Børnene får mange ”jeg kan oplevelser” gennem daglige aktiviteter i naturen og på Julemærkehjemmets dejlige, fem tønder land store grund, som ligger ned til Skælskør Fjord. Ændrede kost- og motionsformer,
selvtillidsløftende udfordringer og den pædagogiske indsats gør, at mange børn kommer hjem med en helt anden udstråling, en mere hensigtsmæssig adfærd og en forbedret livskvalitet uden mobning.

 

Et godt formål at støtte

Billede 3Skælskør Rotary Klub
Peter Larsen
Past Præsident