Aarhus Marselis

Klub info

Klub:

Aarhus Marselis Rotaryklub er et aktivt erhvervsnetværk, der også har overskud til at tage del i samfundet omkring os, gennem lokale hjælpeprojekter og international kulturudveksling. Vi er en del af den internationale nonprofit organisation Rotary.

Lokalt støtter vi fx Værestedet i Jægergårdsgade, Reden i Sjællandsgade og opførelse af det nye Børnehospice i Rønde. Vi er aktive omkring ungdoms- og kulturudveksling, hvor vi hvert år giver 1-3 unge mennesker muligheden for deres livs oplevelse med et års ophold og skolegang i udlandet.

Erhvervsmæssigt dækker vi bredt. Blandt vores medlemmer finder du fx en succesfuld iværksætter i bæredygtige møbler, en universitetsprofessor, en tømrermester, en innovationschef, en product manager fra Grundfos + m.fl. Du er altid velkommen som gæst og du kan overskrifterne for vores møder her ved siden af.

Kontakt Thomas Korsgaard på 2710 1826 for et uforpligtende gæstevisit

Mødested

Restaurant Martino
Marselisborg Havnevej 46 B.
8000 Aarhus C

Mødedag

Mødetidspunkt

Fra- og tilmelding er lukket