Thailand

Hvad skal jeg gøre for at søge visum til THAILAND - 2017

Ansøgning om visum kan ske ved personlig eller ved skriftlig henvendelse til Ambassaden
Den Kongelige Thailandske Ambassade
Norgesmindevej 18 • 2900 Hellerup
(Kontortid: 9.00-12.00)

På ambassadens website (link nedenfor) fremgår nedenstående informationer om, hvordan du søger visum til Thailand. Der er også link til ansøgningsskemaet.

Du skal søge et Non Immigrant visum med multiple Entries. Det er et visum, der giver ret til flere indrejser til Thailand. Opholdstid efter hver indrejse er maksimalt 90 dage. Pris for visum med multiple entries er 1.050 DKK.

Når du er blevet godkendt af en klub i Thailand, modtager du et acceptbrev, Guarantee Form som er en bekræftelse på optagelse i skole. Udover Guarantee form modtager du andre dokumenter fra Chairman. Herefter søger du hurtigst muligt - men tidligst 90 dage før afrejsen (visum er kun gyldigt i 90 dage fra udstedelsen). Spørg din host counselor mht. forlængelse af visum.

På Konsulatet anbefaler de ca. 85 dage efter sidste visum forlængelse at køre med en "visa run bus" et smut over grænsen, hvorefter det igen er muligt at få sit Visum forlænget.

Forlængelse af visum er muligt ved henvendelse til:
The Immigration Bureau,
Soi Suanplu, South Sathorn Rd. Bangkok, 10120
Tel. 02 287-3114, 02-287-3101-10,
(lufthavnskontor Tel. 02 535-2263, 02 535-1076)
eller nærmeste Immigration Bureau.

For 1 års visum (multiple entries) skal sidste indrejse foretages inden for et år efter dato for udstedelse af visa.

Vejledning i ansøgning om visum:

Dit pas skal være gyldigt i 18 måneder (svarende til et krav om gyldighed på minimum 6 måneder fra dato for udrejse fra Thailand og skal indeholde mindst en fuldstændig tom side til visering).

Visumansøgningsskemaet skal være korrekt udfyldt og underskrevet af ansøger. Forældre kan underskrive for mindreårige børn.

Bekræftet e-billet kan accepteres

• Originalt pas
  • 1 stk. kopi af pas
  • Invitationsbrev fra skolen
  • 1 stk. ansøgningsskema
  • 1 stk. vellignende pasfoto 4 x 5 cm, farve, visende ansigtet forfra, skal være taget inden for de sidste 6 måneder.
  • 1 stk. kopi af bekræftet rejseplan eller flybillet med angivelse af dato for ankomst til og afrejse fra Thailand. Dit reservationsnummer fremgår i Rotary Databasen under Travelplan.
  • Såfremt ansøger ikke er dansk statsborger, vedlægges kopi evt. opholdstilladelse.
  • Gebyr for visum kan betales kontant eller overføres via netbank til: Den Kongelige Thailandske Ambassade (spørg om kontonummer)

Ansøgning om visum:

• Udfyld og underskriv ansøgningsskema. (Ansøgningsskema kan rekvireres fra Ambassaden eller Generalkonsulatet)
  • Vedlæg ovennævnte bilag
  • Ansøgning om visum kan foretages ved personlig henvendelse eller fremsendes per post. Såfremt ansøgning sendes pr. anbefalet post, skal der vedlægges frankeret svarkuvert (med navn, adresse og porto).

Hvis dokumenterne fremsendes pr. post anbefaler vi, at du sender det som anbefalet brev. Tag kopi af dokumenterne inden de sendes.

Vigtig Info

Med dansk pas kan man normalt opholde sig i Thailand i 30 dage fra indrejse, men såfremt man rejser ind i Thailand via landegrænsen fra et af Thailands nabolande, vil man efter den ny bekendtgørelse KUN få tildelt 15 dages ophold.

Læs mere på hjemmesiden, hvorfra ansøgningsskema også kan downloades:

Hent ansøgningsskema her:

Tjek ALTID om der er FAQ (ofte stillede spørgsmål) på ambassadens hjemmeside, som kan give dig svar på tvivlsspørgsmål.

Senest opdateret den 15. april 2017.

Har du spørgsmål kan du kontakte Henrik N. Knudtzon – 23 25 83 60 – eller sende en mail til visum (at) roary-yep.net ()