Paraguay

Hvad skal jeg gøre for at søge visum til Paraguay – 2018.

Download vejledningen som pdf-dokument eller læs videre

Paraguay’s ambassade ligger i Stockholm:

Stureplan 4 C, 4.sal
SE 11435 Stockholm – Sverige. –
Tel: +46 – (8) 463 3207 -
E-mail: sueciaembaparsc (at) mre.gov.py

Da processen med at søge visum i Stockholm er meget langsom, rejser du blot til Paraguay med et gyldigt pas.

Efter ankomsten hjælper Rotary dig med at søge det egentlige visum hos Migration Departament. (student visa for temporary residence)

Til brug for ansøgningen skal du medbringe følgende dokumenter på rejsen:

1. Gyldigt pas – skal være gyldigt op til 6 mdr. efter hjemkomst.

2. 6 stk pasfotos i farver.

3. Straffeattest på Spansk – fås ved henvendelse pr brev eller mail til:
    Kriminalregisteret
    Postbox 93
    2650 Hvidovre

Herefter skal straffeattesten stemples med apostillen hos Udenrigsministeriet.

4. Dåbsattest – kopi af den originale og oversat til Spansk samt herefter stemplet med appostillen.

5. En fuldmagt fra dine forældre som giver dig en rejsetilladelse, og som er stemplet af Notaren medens dine forældre skriver den under samt herefter stemplet med apostillen hos Udenrigsministeriet. Fuldmagten (formularen – Autorizacion para viaje de Menor) er vedhæftet denne vejledning og er på både spansk og engelsk.

6. Guarantee Form samt ”to whom it may concern” brev på spansk som du modtager fra Assisterende Chairman Rigmor Lauridsen.

Sidst opdateret 06. juni 2018

Har du yderligere spørgsmål kan du ringe til Henrik N. Knudtzon – 23 25 83 60 eller sende en mail til visum (at) rotaryyep.net