New Zealand

Hvad skal jeg gøre for at søge visum til NEW ZEALAND – 2018

Download vejledningen som pdf-dokument eller læs videre

Ansøgningsskema (Student Visa Application (INZ1012) og udførlig vejledning (Student Visa Guide (INZ1013) - findes og kan downloades på

Men læs først denne side.

Det, du skal søge om, er ”Exchange Student Visa”.

INZ 1013 – side 8 handler om Exchange student.

Når accepten fra din Rotary værtsklub i New Zealand foreligger, dvs. når du har fået Guarantee Form og andre dokumenter fra Assisterende Chairman Rigmor Lauridsen, følger du de angivne vejledninger på nettet.

I INZ 1013 side 11 finder du en guide til hjælp til at udfylde ansøgningsformularen.

Et sted i ansøgningen skal man skrive, hvem der betaler for opholdet i NZ – her skriver du blot: Rotary and my family will pay for school – board and lodging etc.

Hele ansøgningen foregår on-line.

Du kan se status på dit visum ansøgning via "Track Your Document" på VAC hjemmesiden.

Vær opmærksom på, at dit pas skal gælde min. 15 måneder fra udrejsedato.

Tjek ALTID om der er FAQ (ofte stillede spørgsmål) på ambassadens hjemmeside, som kan give dig svar på tvivlsspørgsmål.

Senest opdateret – 1. april 2018.

Har du spørgsmål kan du kontakte Henrik N. Knudtzon – 23 25 83 60 - eller sende en mail til visum (at) rotary-yep.net