Indonesia

Hvad skal jeg gøre for at søge visum til Indonesien – 2018 ?

Download vejledningen som pdf-dokument eller læs videre

Når du har modtaget din Guarantee Form kan du begynde at søge visum til Indonesien.

På ambassadens website (link nedenfor) kan du læse om, hvordan du søger visum.

Link til ansøgningsskemaet er indsat nedenfor.

Læs dog først informationerne på denne side.

Du skal søge ”visa for student Exchange”

Når du er blevet godkendt af en klub i Indonesien, modtager du en Guarantee Form (bekræftelse på optagelse i skole) og andre papirer fra Assisterende Chairman, Rigmor Lauridsen.

Herefter søger du visum hos den indonesiske ambassade i Hellerup. Visum er gyldigt 60 dage fra ankomstdato til Indonesien. Forlængelse finder sted på imigration office –

HUSK medbring Guarantee Form fra skolen. Bed din host club counsellor om hjælp til at få forlænget dit visum. Følgende dokumenter skal sendes (evt. afleveres) til ambassaden:

• 1 udfyldt formular til visumansøgning via dette link
  • Pas (obs at det er gyldigt under hele dit ophold i Indonesien).
  • 2 pasfotos.
  • 1 Guarantee Form (fra Rigmor Lauridsen ) som indeholder garanti fra skolen i Indonesien for den periode du skal oplyse på ansøgningsformularen.
  • To whom it may concern brevet underskrevet af Rigmor Lauridsen (som attesterer at dit ophold betales af dine forældre og Rotary).
  • Udskrift af returflybillet fra viewtrip.com - dit reservation nummer finder du i Rotary databasen under fanen "Travel Plan".
  • Er du under 18 år, medsendes dine forældres accept af opholdet og din rejse til Indonesien. Der findes ikke et konkret fuldmagtsskema.
  • Forslag til tekst:

As parents (or legal guardians) to ________________________, we hereby give our permission for him/her to be an exchange student for ______ months in Indonesia. The student is also authorized to travel on any occasion within the Indonesian territory.
Mother's full name ________Mother's signature _______
Father's full name _________ Father's signature _________

• Frankeret svarkuvert (rekommanderet) med navn og adresse til returnering af dit pas med visum. Tag kopi af papirerne inden du sender dem.
  • Kvittering for betaling af visumgebyr 350,- DKK (se nedenfor)

Den danske bank
Reg.nr.: 4001
Accountnumber: 3204 1353 98.

Link til:

Embassy of the Republic of Indonesia
Ørehøj Alle 1
2900 Hellerup
Phone: (+45) 39624422 – ext. 211

Email for Chancery: unitkomkph (at) kbricph.dk
Email for Visa Section : konsuler (at) kbricph.dk

Office hours : Monday to Friday 09.00 – 16.00
Office hours (only for consular section) : Monday to Friday 10.00 – 12.00

Senest opdateret den 09. April 2018

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Henrik N. Knudtzon på tlf. - 45 85 75 80 -eller pr. mail visum (at) rotary-yep.net.