Bolivia

Hvad skal jeg gøre for at søge visum til Bolivia - 2018

Download vejledningen som pdf-dokument eller læs videre

På ambassadens website (link nedenfor) kan du læse om, hvordan du søger visum. Link til ansøgningsskemaet er indsat nedenfor. Læs dog først informationerne på denne side.

Du skal søge et Visa Objeto determinado

Når du er blevet godkendt af en klub i Bolivia, modtager du en Guarantee Form (bekræftelse på optagelse i skole) og andre papirer via Chairman. Herefter søger du visum (85 USD) hos den bolivianske ambassade i København. Ambassaden anbefaler at du søger mindst 1 måned før afrejse. Visum er gyldigt 30 dage efter ankomstdato til Bolivia. Spørg host club counselor i Bolivia for fremgangsmåden i forbindelse med forlængelse efter ankomst.

Efter modtagelse af ovennævnte dokumenter sender du en mail til embocopenhagen (at) mail.dk">embocopenhagen (at) mail.dk og anmoder om at få tilsendt en formular til brug for ansøgningen – du skal i mailen skrive at du er Rotary Exchange Student og at du skal være et år i Bolivia. Du kan også vedhæfte din Guarantee Form. Herefter får du svar med instruktion om hvad du skal gøre.

Følgende dokumenter skal sendes til ambassaden:

1. 1 ansøgningsformular til Visa Objeto determinado, som du printer og udfylder.
  2. 1 pasfoto vedlægges ansøgningsformular. Krav til foto: I farver (4x4 cm), ansigtet skal fylde 80 % af billedet, briller må ikke anvendes.
  3. Pas (gyldigt minimum 6 måneder).
  4. 1 Guarantee Form som indeholder garanti fra skolen i Bolivia for den periode du oplyser på ansøgningsformularen.
  5. Kopi af invitation/bekræftelse fra Bolivia, der indeholder opholdsadresse på værtsfamilien. For yderligere information se følgende websites: Vice-Ministry of Tourism eller Ministry of Foreign Affairs and Worships - link "Servicios Consulares".
  6. To Whom It May Concern-brev underskrevet af Rigmor Lauridsen (som attesterer, at dit ophold betales af dine forældre og Rotary, og at du har en returbillet.)
  7. For en sikkerheds skyld medsendes ligeledes returbillet eller kopi af rejseplanen.
  8. Kopi af gul feber vaccinations bekræftelse (kontakt egen læge) SKAL OVERSÆTTES TIL SPANSK. Alle rejsende (>1 år) til Bolivia skal kunne fremvise den originale bekræftelse + den spanske udgave til Bolivian Immigration Authorities (dette kræves ved rejse til følgende provinser: Santa Cruz de la Sierra, Beni, Pando, Cochabamba, Chuquisaca og Tarija). Opbevares i håndbagagen!

Procedure:

Dokumenterne sendes til:
Embassy of Bolivia
Store Kongensgade 81, 2. sal.
1264 København K

Att.: First Secretary, Charge of the Consular Office: Arturo Auza Saunero

Vi anbefaler, at du sender dokumenter inkl. pas som anbefalet brev, så de ikke går tabt. Tag kopi af papirerne inden du sender dem.

Når autorisationen gives, skal USD 85 (plus gebyr for betaling) overføres til Den bolivianske ambassades Consular Section i den Danske Bank. Skriv efternavnet på den der ansøger i tekstfeltet ved overførsel. Ambassaden vil først oplyse bankkontonummeret, når de ved, at alle dokumenter er i orden.

The Counsular Section på den Bolivianske ambassade i København vil ringe til den rejsende for at lave en aftale for personligt fremmøde på ambassaden.

Link til den bolivianske ambassade i København

Tjek ALTID om der er FAQ (ofte stillede spørgsmål) på ambassadens hjemmeside, som kan give dig svar på tvivlsspørgsmål.

Senest opdateret den 1. april 2018

Har du spørgsmål kan du ringe til Henrik N. Knudtzon – 23 25 83 60 – eller sende en mail.