Indsendt af Klaus Kristian Jakobsen den 28.10.2019
Egedal Rotary Klub ville sende 2 udvekslings studenter ud i 2020.

I Egedal Rotary Klub er det besluttet at sende 2 udvekslingsstudenter ud i 2020-21. Derved er  Egedal Rotary Klub en meget aktiv del ungdomsarbejdet i Rotary.
 

Søndag d. 27/10-2019 fik Marius og Kristian afleveret deres endelige papirer til distriktets ledelse. De har i samarbejde med Rotary udvalgt 5 lande som de ønsker at komme til. Herfra starter deres eventyr med uddannelse til deres år og til februar-marts 2020 får de besked om hvilke land, der vil modtage dem. Egedal Rotary Klub vil så modtage 2 studenter fra et sted i verden som vil indgå som en aktiv del af lokalområde i Egedal. Desværre blev programmet indstillet for året pga. Corona/COVID19

Læs meget mere på www.1470.dk

Egedal Rotary Klub er i distriktet 1470 som er et af Danmarks 5 distrikter. Herfra sendes 30 studenter ud i 2020-21. Bla. deltager omkringliggende klubber; Frederikssund, Slangerup, Ballerup og Herlev i ungdomsudvekslingsprogrammet 2020-21.

Lige nu har Egedal Rotary Klub, Otto fra Argentina boende i dette udvekslingsår 2019-20. Otto boer som en dansk dreng hos vores 3 fantastiske værtsfamilier. Han gå på gymnasiet og deltage i fritidsaktiviteter i lokalområdet. Vi har igen i år store forventninger til hans år. Ikke nok med, at han skal lære at være dansker og begå sig i danmark, så skal han naturligvis kunne forstå og tale dansk. 

Samtidig har klubben Majken afsted i Taiwan på sit livs eventyr. Klubben følger hende med spænding for det er noget af et andet land at leve i. Vi vedat der er en Rotary Counsellor ved navn Yuan-Yi Wu Melon, et sted i Taiwan som tager sig godt af hende. Egedal Rotary Klub følger Majken ved månedlig korrespondance, sociale medier og skype.

Er du interesseret i at hører mere om ungdomsudveksling - Klik her