Tryg forsikringsordning gennem Rotary Danmark

Rotary Danmark har indgået samarbejde med Tryg forsikring om dækning for arrangøransvar, arbejdskade, løsøre v/brand vanskade og tyveri samt bankkonto sikring for tilsluttede klubber!

Rotary Danmark og Tryg forsikring har lavet et oplæg til en aftale om dækning af tilsluttede klubber, på linje med hvad for eksempel Gymnastikforeningerne og Danmarks Idrætsforbund DGI/DIF har gjort.

Forsikringen er en standardpakke til hver klub der sikre en basis forsikringsløsning og dækning ved skader og uheld.

Hvad er dækket:

Ansvar overfor andre er dækket, incl. Arrangøransvar ved diverse arrangementer der foregå i regi af klubben.

Friville hjælpere der kommer til skade er dækket via en arbejdsskadeforsikring.

Klubbens løsøre som præsidentkæde, sangbøger, faner, inventar og andre klubejendele op til 50.000,- kr. er dækket ved brand, vand og tyveri i klubben.

Indbygget dækning for indbrud i klubbens netbank, med en sum på op til 5 mio. kr.

Hvis man mener at have behov ud over disse kan man bare kontakte Sekretariatet, så finder vi en løsning på det.

Pakken tilbydes til en meget favorabel pris der opkræves via kontingentopkrævningen fra Rotary Danmarks Sekretariat, og sikre at alle tilsluttede klubber er dækket ved skader og uheld.

Hvad er prisen for denne forsikring?
Pris 1.600,-. Kr. pr. år (normalpris ca. 4.700,- kr.)

Forhåndstilmelding:

For at få en indikering af hvor mange klubber der vil være interesseret, bedes I udfylde forhåndstilmeldingen på denne

URL: https://www.rotary.dk/skal-din-rotary-klub-forsikres