Støt Rotarys End Polio Now sammen Verdis Opera - Rigoletto - under åben himmel

Oprettet af Haagen Peder Cumlet den 19.8.2019
Rotary fortsætter billetsamarbejdet med Opera Hedeland til forestillingerne i august 2021, denne gang til Verdis Rigoletto. (Rigoletto var oprindeligt planlagt til august 2020, men har måttet udsættes på grund af coronakrisen. Vi får besked efter påske fra Opera Hedeland om formaliteterne vedrørende eventuel refundering af allerede købte billetter eller overførsel til 2021).

Billetter, der købes over det særlige Rotary link - klik på link nedenfor - giver et afkast på 10 procent af billetprisen til Rotarys store projekt End Polio Now.

Rigoletto, som er en af verdens mest populære operaer, kan opleves i Hedeland Naturpark (nær Hedehusene) under åben himmel i august 2021.

Klik på linket http://www.ticketmaster.dk/oh/rotary og køb din(e) billet(ter) med et afkast på 10 procent til End Polio Now.

 

Det generelle billetsalg åbnede i august 2019, så jo hurtigere, du bestiller over rotarylinket, der naturligvis kan benyttes af alle, desto flere pladser er der at vælge imellem.

(Ifølge hjemmesiden http://www.operahedeland.dk
var augustsalget af billetter til næste års forestilling højere i den første måned end de sidste 10 år ).

Amfiteatret har plads til ca. 3000 tilskuere.

Det er Rotary E-Club One of Denmark, der administrerer billetsalget til fordel for End Polio Now.

Forestillingerne begynder kl. 20:00. Området omkring amfiteatret åbnes for publikum allerede kl. 17:00, så hvad med at planlægge en udflugt med din rotaryklub eller familie? I bakkerne omkring amfiteatret eller ved de opstillede borde er det muligt at nyde en picnic inden forestillingen.

Opera Hedeland er Danmarks største permanente udendørsscene - på 800 kvadratmeter - og danner hvert år i august ramme om en stor operaopsætning.

Kontakt: til Opera Hedeland: e-mail: info (at) operahedeland.dk, telefon +45 30 70 46 16, hjemmeside: http://www.operahedeland.dk

Kontakt til Rotary E-Club One of Denmark: info (at) rotaryeclubonedenmark.com, hjemmeside: http://rotaryeclubonedenmark.com

Her får du lige rotarylinket igen:  http://www.ticketmaster.dk/oh/rotary ?