Støt Rotarys End Polio Now sammen Verdis Opera - Rigoletto - under åben himmel

Oprettet af Haagen Peder Cumlet den 19.8.2019
Rotary fortsætter billetsamarbejdet med Opera Hedeland til forestillingerne i august 2020, denne gang til Verdis Rigoletto.

Billetter, der købes over det særlige Rotary link - klik på link nedenfor - giver et afkast på 10 procent af billetprisen til Rotarys store projekt End Polio Now.

Rigoletto, som er en af verdens mest populære operaer, kan opleves i Hedeland Naturpark (nær Hedehusene) under åben himmel den 7., 14. og 15. august 2020.

Klik på linket http://www.ticketmaster.dk/oh/rotary og køb din(e) billet(ter) med et afkast på 10 procent til End Polio Now.

 

Det generelle billetsalg åbnede i august 2019, så jo hurtigere, du bestiller over rotarylinket, der naturligvis kan benyttes af alle, desto flere pladser er der at vælge imellem.

(Ifølge hjemmesiden http://www.operahedeland.dk
var augustsalget af billetter til næste års forestilling højere i den første måned end de sidste 10 år ).

Amfiteatret har plads til ca. 3000 tilskuere.

Det er Rotary E-Club One of Denmark, der administrerer billetsalget til fordel for End Polio Now.

Forestillingerne begynder kl. 20:00. Området omkring amfiteatret åbnes for publikum allerede kl. 17:00, så hvad med at planlægge en udflugt med din rotaryklub eller familie? I bakkerne omkring amfiteatret eller ved de opstillede borde er det muligt at nyde en picnic inden forestillingen.

Opera Hedeland er Danmarks største permanente udendørsscene - på 800 kvadratmeter - og danner hvert år i august ramme om en stor operaopsætning.

Kontakt: til Opera Hedeland: e-mail: info (at) operahedeland.dk, telefon +45 30 70 46 16, hjemmeside: http://www.operahedeland.dk

Kontakt til Rotary E-Club One of Denmark: info (at) rotaryeclubonedenmark.com, hjemmeside: http://rotaryeclubonedenmark.com

Her får du lige rotarylinket igen:  http://www.ticketmaster.dk/oh/rotary ?