Støt Rotarys End Polio Now sammen med sigøjnerpigen Carmen under åben himmel

Oprettet af Haagen Peder Cumlet den 8.5.2018
Rotary fortsætter billetsamarbejdet med Opera Hedeland til forestillingerne i august 2019, denne gang til Georges Bizets Carmen.

Billetter, der købes over det særlige rotarylink - klik på link nedenfor - giver et afkast på 10 procent af billetprisen til Rotarys store projekt End Polio Now.

Carmen, som er en af verdens mest populære operaer, kan opleves i Hedeland Naturpark (nær Hedehusene) under åben himmel den 9., 16. og 17. august.

Klik på linket http://www.ticketmaster.dk/oh/rotary og køb din(e) billet(ter) med et afkast på 10 procent til End Polio Now.

 

Det generelle billetsalg åbnede i august 2018, så jo hurtigere, du bestiller over rotarylinket, der naturligvis kan benyttes af alle, desto flere pladser er der at vælge imellem.

(Ifølge hjemmesiden http://www.operahedeland.dk
var augustsalget af billetter til næste års forestilling højere i den første måned end de sidste 10 år ).

Amfiteatret har plads til ca. 3000 tilskuere.

Den danske mezzosopran Andrea Pellegrini skal synge hovedpartiet som sigøjnerpigen Carmen. Resten af castet offentliggøres i foråret 2019.

Det er Rotary E-Club One of Denmark, der administrerer billetsalget til fordel for End Polio Now.

Forestillingerne begynder kl. 20:00. Området omkring amfiteatret åbnes for publikum allerede kl. 17:00, så hvad med at planlægge en udflugt med din rotaryklub eller familie? I bakkerne omkring amfiteatret eller ved de opstillede borde er det muligt at nyde en picnic inden forestillingen.

Opera Hedeland er Danmarks største permanente udendørsscene - på 800 kvadratmeter - og danner hvert år i august ramme om en stor operaopsætning.

Kontakt: til Opera Hedeland: e-mail: info (at) operahedeland.dk, telefon +45 30 70 46 16, hjemmeside: http://www.operahedeland.dk

Kontakt til Rotary E-Club One of Denmark: info (at) rotaryeclubonedenmark.com, hjemmeside: http://rotaryeclubonedenmark.com

Her får du lige rotarylinket igen:  http://www.ticketmaster.dk/oh/rotary ?