Sansemotorisk værksted på børnehjemmet Inusuttut

Oprettet af Bodil Fogh Hansen den 20.12.2016
I 2016 lykkedes det igen Frederiksberg-Mariendal Rotary Klub’s Grønlandsudvalg at samle et større beløb ind til udsatte børn og unge i Grønland - til etablering af sansemotorisk værksted børnehjemmet Inusuttut Inaat i Qaqortoq i Sydgrønland

I Rotary-året 2015-2016 valgte Frederiksberg-Mariendal Rotary Klub at støtte et projekt til etablering af et sansemotorisk værksted på børnehjemmet Inusuttut Inaat i Qaqortoq i Sydgrønland. Klubben fik indsamlet hele kr. 175.000.

Overdragelse af check

Den 23. september 2016 overrakte Birte Jexen den store check til forstander Sara Tessing. Beløbet var øremærket til etablering af børnehjemmets nye sansemotoriske værksted - som er til gavn for børnehjemmets sansesarte børn, unge og familier, der i en periode af deres liv har brug for at bo på børnehjemmet.

Sansemotorisk værksted

Frederiksberg-Mariendal Rotary Klubs Grønlandsudvalg har for tredje år i træk givet en større donation til gavn for grønlandske børn. I år er klubben meget stolte over at være med til at give børnehjemmet i Sydgrønland et sansemotorisk værksted.

 

 

 

Uddybning kan læses i Rotary Norden 1/2017 - klik her for at se artiklen