Oprettet af Jens Bentzen den 14.5.2017
Galten-Skovby Rotary Klub udnævner i forbindelse med klubbens 25 års jubilæum og Rotary Foundations 100 års jubilæum to lokale erhvervsfolk til Paul Harris Fellow

Galten-Skovby Rotary Klub udnævner to af områdets store og markante erhvervsprofiler Niels Aage Kjær, AVK og Jørgen Baastrup Nielsen, landmand/ejendomsudvikler til Paul Harris Fellow. Ved udnævnelsen, der fandt sted i forbindelse med en reception lørdag 17. juni på Restaurant Lillering Skov, overrakte klubbens præsident de to erhvervsfolk PHF medaljen med tilhørende certifikat som det synlige bevis på udmærkelsen.

Galten-Skovby Rotary Klub begrunder udnævnelsen med den store betydning som de to personer har og har haft for lokalområdets udvikling og vækst.

Niels Aage Kjær har med opbygningen af sin imponerende virksomhed ikke alene bidraget til lokalområdes vækst, men også skabt en stor anerkendt international koncern som by og område er stolte af at huse.

Jørgen Baastrup Nielsen har de seneste år bidraget til at skabe grobund for den positive byudvikling Galten Skovby nu oplever. Gennem sine projekter med at ændre landbrugsjord til byggegrunde samt parceller for flere boligtyper, har Galten Skovby fået et tiltrængt boost efter en række stille år og har ført til at de to byer Galten og Skovby nu er vokset sammen i en fælles enhed.

Paul Harris Fellow udmærkelsen

Er navngivet efter advokat Paul Harris som i 1905 stiftede Rotary netværket. Den gives, som en hædersbevisning, til personer som har udøvet en særlig indsats.