Rina ser tilbage på distriktskonferencen

Tusind tak for det store engagement, entusiasmen og energien der blev lagt for dagen i DGI-Byen lørdag den 24. september.

Distriktskonferencen gav på mange forskellige måder bud på, hvordan Rotary hjælper mennesker ved, at vi mødes, deler viden og gør en forskel.Tusind tak for det store engagement, entusiasmen og energien der blev lagt for dagen i DGI-Byen lørdag. 

Stort tillykke til Nuuk Rotary Klub,  som modtog prisen for det bedste klubprojekt!

Stort tillykke til Frederikssund Rotary Klub, der modtog prisen for det største optag af nye medlemmer.

Sidst, men ikke mindst, tillykke til DICO Birte Linnebjerg for anerkendelsen med den flotte PHF med rubin.

Det var en fornøjelse at hilse på jer alle sammen. Billeder fra dagen kan findes ved at scrolle lidt ned på distriktets facebook side:

https://www.facebook.com/groups/198378826895910/

Fler billeder fra dagen kan ses på distriktets forside på rotary.dk under Media - direkte link her: https://www.rotary.dk/media/8263

Fotografer: Birte Marie Linnebjerg og Christen Würtzen Ringdorf

Sæt kryds i kalenderen til næste års distriktskonference, der afholdes i Frimurerlogen, Blegdamsvej den 30. september 2017.

Vinderen af ”boarding pass” konkurrencen blev Niels Jensen fra Kongens Lyngby Rotary klub. Gevinsten bliver overrakt personligt i løbet af oktober måned.

På Distriktskonferencen den 24. september 2016 blev der, vanen tro, samlet ind til fordel for Rotarys End Polio Now ved salg af lodsedler, parkeringsbilletter samt deltagelse i eftermiddagens smagsprøvninger. Distriktets End Polio Now-udvalg takker for jeres store velvilje og bidrag, og det flotte resultat på kr. 15.485.